Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt életed legcikisebb randiján?
sikerült az 1. randin odaragadnom az aszfalthoz:S
egy szurokba ültem és a szó legszorosabb értelmáben odaragadtam... a srác rángatott felXD
aztán tiszta fekete lett a szoknyám is :S
Olyan jó ezeket olvasni :)
Kikkel randiztok ti, csajok?
Alvilági figurákkal? :D
hát... vicces történetek :D
egyébként, a hajleégetősnek üzenem, hogy nem olyan gáz :D én saját magamnak 1 időben mindig leégettem 1 picit (nem tudtam eltűrni a hajamat)... igen........első randin is előfordult :D XD
1.Volt egy srác iszonyat ronda volt és úgy írt msnen mint ha nem lenne normális de nem lehetett levakarni gondoltam adok neki egy esélyt de azért már tudtam h jön velem a bnőm is.Megbeszéltük h találkozunk aztán másnap rám írt h nem engedi el az anyja mert h veszélyesxd(jó h ő a fiú) de addig erősködött míg végül belementem h talizzunk máskor kb 3 talit beszéltünk meg aztán anyja mindig talált vmi kifogást...akkor montam h nem akar ne talizzunk nekem mind1 nem én akarok talizni...erre írta h öngyilkos lesz ha nem talizunk megbeszéltünk egy időpontot de elötte táborba voltam..mikor hazajöttem beszéltem vele és megbeszéltük h másnap találkozunk...odamentünk a bnőmmel vártunk negyed órát aztán elmentünk....másnap rám ír h hol voltunk...montam h ott de monza h ő ott volt mi nem...aztán rákérdeztem h hol volt és mikor elmonta h egy tök más helyen ráadásul amikor táborba voltam(pedig 10szer elmontam neki h az nem jó mer nem leszek itthon:S)...azóta nem beszéltünkxd
2. ez nem igazán randi volt csak megbeszéltük egy sráccal h találkozunk.A srác már régóta tetszett nekem...negyed órával korábban értem oda és vártam rá...Háromnegyed órát vártam aztán hazamentem...Este megnéztem az iwiwemet és láttam h írt a srác h nem mára beszéltük-e meg a találkozót mer ő fél órát várt rám...
forro sülkrumplit ettem, de elfelejtettem kivenni a rágom..az egész pofám tele lett az ovladt rágoval...a srác nem szolt.
ja megy egyszer herpeszesen mentem el...de takartam sállal. akkor is meibe mentunk (amin tök kiakadtam mert ott le kell vegyem) erre kitaláltam h azt mondom h "neked is ki szokta marni a so a szádat?" XD erre igy nyugodtan mondja h nem...de ami meglepő h utánna is keresett..
Nah de jó sztorik:D
Élmény olvasni ezeket.xD
Ok én is megosztok párat! :D
1.) A randi, kényes pont kábé egy kezemen össze tudnám számolni hány randin voltam életemben :D de őszintén...nem bántam mag :D Lássuk csak miért:
erős izgalmi állapotban vagyok 60 kiló (ez így azt jelenti szaás után) Továbbá 175 centi körül van a testmagasságom ami úgy tök átlag, nem vagyok egy csúnya gyerek sosem volt ezzel semmi bajom. Mindig minden helyzetből ki tudtam vágni magam életem során, sosem volt semmi gond, mindig kidumáltam magam. DE az a nap más volt mint a többi...
Ködös szeptemberi nap este volt, baljós és átkos mikor megismerkedtem egy lánnyal a honfoglalón. MSN-eztünk és kitaláltuk, hogy mi találkozni fogunk. A profilképe olyan aranyos volt, plüssállatok közt feküdt hason és egyik lába az égnek meredt. Aztán MIUTÁN lebeszéltük a rendit elküldte a képet nagyban is és nekem rá kellett jönnöm hogy ami kis képen kicsi az nagyon nagyobb ami nem lenne gond de mintha nem arányosan nagyobbodott volna hanem így megháromszorozódott tulajdonképp mintha Lang Györgyi lenyelte volna Falusi Mariannt. Mondom jó nem gond finoman lemondom a randit még most, még lehet. Aztán küldött egy képet az apukájáról...látszott rajta hogy elnök-alelnöki pozíciót tölthet be a Magyarországi Bodzatermelők Szövetkezeténél. Háttérben szép autó, stílusosan sötétített üveggel, nyilván nem kívánt már jobban lebarnulni. És én így ültem a gép előtt lepergett előttem az életem végem meghalok...és aztán eljött a randi napja.
A normandiai partraszállás napját a világ leghosszabb napjának is hívják, hát én tudom, hogy ez nem igaz mert a világ leghosszabb napját én éltem át aznap mikor először megláttam. A nagy Woody Allen szavaival élve: "Erdekes arca van. Erdekes hogy ez egy arc." Gyakorlatilag akkor már úgy álltam ott, hogy ezen túl kell esni, meg kell hogy történjen tudtam hogy fájni fog de nem hogy ennyire. Kínos séta következett (egy városban ahol azelőtt sosem jártam, apáék vittek le mert tényleg tök véletlenül aznap pont arra mentek áruért, lényegtelen a lényeg hogy egy röpke 100Km...)
Tudtam hogy az egyetlen amit tehetek, hogy beszéltetem, szórakoztatom aztán az idő meg közben múlik és apáéknak egyszer visszafelé is kell jönniük. Beültünk egy teára, fizettem, sétáltunk, összességében végtelennek tűnt de így utólag a beszélgetésből csak néhány gyöngyszem marad az utókor számára. Ezeket majd egy másik alkalommal talán leírom. Akkor és ott helyben megfogadtam hogy soha de soha többé nem megyek vakrandira :D
2.) Kínos helyzetek "randi közben"
Legkínosabb helyzet nos kettő volt mi benne a szép? Hogy egy alkalomra sikerült időzíteni :D
Tavaly szilveszter szülők nincsenek otthon, az öcsém máshol szilveszterezik hát ketten voltunk a barátnőmmel. Gondoltuk veszünk egy kellemes meleg fürdőt a szép nagy sarokkádban. Mily pompás gondolat, körberaktam gyertyákkal a kád szélét, bevittem egy üveg édes vörösbort és két poharat. Megeresztettük a vizet és beszálltunk, majd rájöttem, hogy nincs bornyitó. Egy szál lukas mosolyban kiléptem a konyhába ezalatt a farkasordító hideg megfelezte méreteimet gyakorlatilag mindenhol és csontig fagytam mire megtaláltam a bornyitót. Visszaléptem a fürdőbe, be a kádba, kibontottam a bort. majd rájöttem, hogy ezúttal a poharak maradtak el. Barátnőm gondolt egyet, most ő megy. A poharakért csak kettőt kellett lépni mert már be voltak készítve csak a kádból nem lehetett elérni. Ő lépett kettőt majd eltűnt a horizonton és a klasszikus Bud Spencert és Terence Hillt idéző pofonszerű csattanással meztelen vizes teste a hideg burkolathoz csapódott. (szerencsére egyáltalán semmiét nem ütötte be, sőt ő is csak nevetett) Ez volt az a pillanat amikor mindketten azt hittük, hogy ez a csúcspont de az csak azután következett mikor felém nyújtotta a poharakat én kihajoltam a kádból és egy 15 centis tincsem úgy vált porrá a gyertya lángjától, hogy mentem szívinfarktust kaptam. Ezen a ponton csak röhögni tudtunk...és a tanulság SOHA SEMMIT ne tervezz előre, hagyd hogy a dolgok jöjjenek maguktól, akkor nem kell a gyertya meg a sok hülyeség :D
Na én ennyi voltam. Remélem senki nem utál meg ezért a nagyon hosszú kommentért. Álohá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!