Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi történt életed legcikisebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt életed legcikisebb randiján?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 17. 18:05
1 2 3 4
 11/39 anonim válasza:
96%

a csaj azt mondta menjek az XY utcába ott találkozunk.

odementem.

30 percet vártam aztán felhívtam mondta hogy ő nem arra az utcára gondolt hanem egy másikra ami a város túlsó felén volt XDXD

2009. júl. 20. 19:58
 12/39 anonim ***** válasza:
93%

Eleve nem tetszett a srác, csak azért mentem el a randira, mert hetek óta nyaggatott, hogy találkozzak már vele, és sehogy sem tudtam lerázni.

Először teáztunk, közben beszélgettünk, de tartottam a távolságot, hogy vegye már észre magát. Szóba se hozta a "járnunk kéne" témát, én meg nem akartam csak úgy elküldeni a fenébe. Aztán felvezetett a Petőfi-hídra este, mikor már szépen ki volt világítva minden, gondolta, ez tök romantikus lesz, smár meg minden. Sétálunk, egyszer csak látom, hogy nagyon meg akar állni, én meg mentem tovább. Rögtön leesett neki a szitu, és a következő megállóban felszállt a négyesre :D

2009. aug. 10. 16:48
 13/39 anonim ***** válasza:
89%

nah ez még semmi amit írtatok a legdúrvább sztem az;

1. amikor az első randin az első csóknál a számba tüsszentett, de úgy hogy közbe majdnem megfulladtam és annyira elkezdtett könnyezni a szemem h a szempillaspirál folyt végig az arcomon.. bocsánatot kért, de ehelyett inkább el is fordulhatott volna, akkor talán lett volna valami a dologból.. :)

2. a srác bűn ronda volt, pedig amit küldött magáról képet... de mind1 is: szódásszifon szemüveg, az orra hegyén felül full fekete szőrszálak... áhh aztán nem akartam szemét lenni vele h 1 perc után lerázom, de tudtam h utálja ha 1 csaj cigizik szerencsére pont volt még pár szálam, mindig abba a kezembe volt a cigi amelyik oldalamon ment nehogy megfogja a kezem, miútán eldobtam az 1iket rögtön gyújtottam rá megint, aztán hazamentem azzal az ürüggyel h ma én főzöm otthon a vacsit..:P

3. helyes volt a srác csak épp menni nem tudott, nem tudom elmagyarázni közbe rángatózott a gyerek vagy én nem tudom, mint amikor akad a dvd...:)

4. eljött a srác és nem ismert meg szerencsére, megbeszéltük h mibe leszek az uccsó pillanatban át kellett vennem a felsőt.. odajött hozzám h te vagy..?? mondom: nem.. :D

2009. aug. 10. 17:02
 14/39 anonim ***** válasza:
85%

arról nem is beszélve leggyakoribb esetek:

igénytelen srác:

-nem az h randi előtt nem mosott fogat sztem még azon a 7en se,

-izzadságszag, ami gusztustalan és visszataszító és amikor felemelte a kezét áááá...

meg persze amikor nem józanul jön randira.. (gondolok most ivásra és drogra is :S)

2009. aug. 10. 17:06
 15/39 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a legdurvább az volt, hogy amíg vártam a lányt (kb fél óra) sikerült belelépnem egy adag kutyagumiba... Szóval azalatt a pár óra alatt a talpam a földhöz tapadt, így nem nagyon jött a szaga. Meg második randira mikor vártam, kiderült, hogy van barátja is... (és nem lerázós duma volt, tényleg volt neki)
2009. aug. 10. 17:17
 16/39 anonim ***** válasza:
94%
Én úgy jártam ,hogy egy kicsit ittas volt a pasi ,de rendes volt mert megkérdezte ,hogy nem -e akarok -e egy sört:D
2009. aug. 10. 17:35
 17/39 anonim ***** válasza:
90%

Hát az ugy volt hogy életem első randijai közé tartozott a találka odamegyek tiszta kirittyentve : vadonatúj ruciba márkás 20.-ezer forintos parfümmel , 5x fogat mosva két csomag rágóval,kifestve minden...tiszta toppon voltam,,,

ismertem a srácot és nem volt nagy szám de én szeretek mindenhova ugy menni ahogy kell,nem vártam el tőle hogy ennyire feldobja magát,de a minimális szintet elvártam volna,,,

Ugye nem kell mondanom hogy amikor már messziről megláttam már akk infarktust kaptam majdnem...

Tiszta szar rövidnadrág volt rajta amit "otthon szkott hordani" egy ráizzadt felső ,és itt jött a csucspont letekintettem a lábára és úgy képzeljétek el egy kiló RETEK ha nem volt rajta akk semmi elkezdtem röhögni mint a hülyék xDXD a ruhát azt még elviseltem volna de a tisztaságra allergiás vagyok NA ez még oké volt!DE amikor megláttam egy ujjnyi csipát a jobb szemébe na onnantól dőlt belölem a röhögés!!

Iyg vissza gondolva inkébb nem is vicces volt hanem gázxD

2009. aug. 10. 17:37
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Hát kb. csak annyit h vakrandi fiú helyes volt kedves (előtte msnen beszéltünk) messziről láttam megörültem h hú de jó nem vmi kamu pasi odaért hozzám köszönt h szia de vmi irtózatosan magas hangon:D persze én elkezdtem röhögni úgy h utánna megszólalni se bírtam:D így beégtem én is ő is.. azóta se beszéltünk:D
2009. aug. 10. 17:41
 19/39 anonim ***** válasza:
95%
egyszer elmentem egy fiúval randizni, persze első randi és persze h nem tetszett a fiú csak nem lehetett levakarni. Már az is kész így visszagondolva h sms-ben közli h le fog smárolni XD. Nade ennek örömére...2 órán keresztül nyaltam 2 gombóc fagyit nehogy valami történjen. Majd meghaltam az unalomban a randin. Ahogy hazaértem közöltem magammal, hogy inkább maradtam volna otthon és néztem volna meg a kedvenc sorozatom XD
2009. aug. 10. 17:46
 20/39 anonim ***** válasza:
88%
nagyon tetszett egy srac es ugy viselkedett mintha en is tetszenek neki. regota ismertuk egymast, fel evre kulfoldon volt de neten 1 csomot izelt h rajott h velem akar lenni blabla, telefonon is tokre ugy viselkedett mintha mar csak ido kerdese lenne h tenylegesen jarjunk. hazajon, varva vart randi. egy kisebb utcaban kellett talizzunk, ott volt 1 csomo 4-8 evvel kisebb kolyokkel akiket ismert es mikor meglattak h kozeledek orditva elkezdtek rohanni az ellenkezo iranyba (a nagyjat nem is ismertem vagy max latasbol) fogalmam sincs h miert. a "hos szerelmesem" pedig eleinte sodrodott a kolykokkel aztan megallt, beszeltunk 10 percet. ennyi volt a randi.
2009. aug. 10. 18:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!