Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Szerintetek vékony vagyok?! Kép lent!
Sziasztok.. Szerintetek vékony a felsőtestem, vagy mi a véleményetek róla? Most nem sportolok semmit, nyáron eléggé eltunyultam. Suliszezonban elkezdek majd valamit csinálni,még régebben sportoltam hobbiszerűen.15 éves vagyok, 171-175 cm magas. Itt van 2 kép rólam;
Véleményeteket előre is köszönöm!
Miért kéne valakinek 5 évesen gyúrni? Majom!
Kérdezőnek,egyél kicsit többet(nem ár mindenféle szintetikus szart),vagy keress fel egy dietetikust,aki előír egy olyan étrendet,amitől hízhatsz.
Ha téged nem zavar,akkor meg épp annyira mindegy.
Nem, nem kifejezetten a lányok miatt kérdezem, csak nem akartam hogy az izomagyak/ferde hajlamúak lehurrogjanak, meg inkább a nők véleményére adok nem az előbbiekére. Én is túlságosan vékonynak találom magam, hízni nem tudok sajna pedig tényleg jó lenne pár kiló.Akármennyit eszem, egyszerűen nem hízok. 1 dekát se..
Így hát marad a gyúrás, amit már fent is írtam nyár végétől beiktatok.
Nyilván kevesen gondolják így,de nekem kifejezetten tetszik,ha egy fiú vékony.Ez van.
Mások véleménye meg ne érdekeljen!Nekik akarsz megfelelni,vagy magadnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!