Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mennyire jönnek be a magas, vékony, modellalkatú csajok?
Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 21:00
1/15 anonim válasza:
Nekem inkább a pici lányok jönnek be akiken van mit fogni. :D 17F
2/15 anonim válasza:
Csontos nőkért nem rajongok. Legyen azért fognivaló rajta. De azt hozzá kell tennem, hogy colos ne legyen. :D
3/15 Krisipoke válasza:
Nekem is inkább az az esetem, mint az elsőnek.
4/15 anonim válasza:
Nekem általában az ilyenek jönnek be,(persze vannak kivételek),csak az a baj h én meg alacsony vagyok hozzájuk...
19F
5/15 anonim válasza:
hát én amiket az ujságban látok hogy az xy model ien meg olyan ruhában...:)
ugy néz ki mint aki vagy 2 hete nem evet egy jót :D
a ruháról meg ne beszéljünk :))
6/15 anonim válasza:
Az csak jó, ha magas. Minél magasabb, annál jobb. :)
De ne legyen gizda ("modellalkat"), hanem arányos, átlagos, vagy sportos.
7/15 anonim válasza:
nem igazán.. a kicsi lányok szebbek.. akiken van mit fogni és formásabb domborokkal bírnak :)
persze ez mellékes! a belső fontosabb, hogy milyen természetű stb...
8/15 anonim válasza:
A magas jó, de a gebéket nem szeretem. Legyen sportos, ne agyonfogyózott. Őt elviselném :)
9/15 anonim válasza:
Egész jó. :) Csak ne lenne szőke. :) De amúgy aranyos.
10/15 anonim válasza:
A barnákat és vörösöket én is jobban szeretem, de egyébként a hajszín nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!