Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak a molett vagy a vékony csajok jönnek be inkább?
Melyik pasiknak?
Ugye érzed te is hogy ez hülye kérdés. Ahány ember annyi ízlés.
A csajoknak a tojásos lecsó vagy a rántott hús jön be jobban?
Attol fugg milyen a hozzaallasod....milyen a szemelyiseged. Egy koverebb csajnak tobbet kell mutatni a szemelyisegebol es ennek kell lennie a fo fegyverenek az ellenkezo nemmel szemben....en voltam kover es most vekony sportos csaj avgyok....azokelott az eszemmel....most a kulsommel hoditok. De szep arcom van...ez sem volt mellekes.:)
Azt hittem koveren, vagyis molletten nem allhatok szoba jo pasikkal..lejebb tettem ertehtoen a mercet....aztan most hogy kellek igazan jo pasiknak is...hat most meg rajottem hogy ezek a tipikus szepfiuk nekem soha nem tetszettek.....Vekony jo alaku csajokon egybol megakad a pasik szeme, egy molett csajnak tobbet kell bizonyitania. De ha egyszer talalsz avlakit aki igazan szeret akkor tokmindegy hogy megbamuljae a noket...fogadd el a tested, elvezd a szexet ne a hurkakkal foglalkozz csak azzal hogy egy istenno vagy!En elhitettem magammal megszerettem magam koveren es egyre tobbet jartam el otthonrol, elkezdtem mozogni es eszrevetlenul valtoztam meg. A ferfiaknak nem a vekony nem a kover nok hanem A MAGABIZTOS, JO KIALLASU csajok kellenek, akikben avn egy kis titokzatossag. Az elonyos testreszeket meg hangsulyozni kell....mellbedobas:) 21L
18:51es válaszoló: fúú hallod ez a megfogalmazás..eszméletlen és méghozzá mennyire igaz,minden lánynak ilyen felfogás kéne!!
15/ L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!