Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak a molett vagy a vékony csajok jönnek be inkább?
Én speciel az arcot nézem főleg, persze azért a vékonyabb csajokra jellemző az a baltával faragott arc, ami nekem tetszik :). Egyébként meg a csajoknál is így van, tökmind1 hogy kövér, csúnya, hülye, ha megvan 190 centi, jöhet...
21/F
Mit szépítjük? Voltam duci is meg vékony is, csak vékonyan tetszettem a pasiknak. 35-40 körül 5-10 kg plusz méég belefér, mert a pasik is vastagabbak lesznek menetközben. A kövéreknek nincs esélyük, egy-egy ritka kivétellel.
35N
Utolsó, ha ez a tapasztalatod, akkor finoman szólva nem volt szerencséd...
Én még csak 21 vagyok, nem kimondottan kövér, de van felesleg bőven, ettől függetlenül 14 éves korom óta nem volt olyan, hogy 1 hétnél tovább egyedül lettem volna, mindig volt miből válogatni...
Akiket ismerek lányokat (mondjuk 90-100 kg), sincs egyedül egyik sem.
Lehet, hogy nehezebb megtalálni az olyan pasikat, akik nem a playmate k*rvákra buknak, de meglehet :-D
01:07
Elmondom, hogy ők (mármint a dagi barátnőid) miért nincsenek egyedül... Vannak a világon önbizalomhiányos, vagy egyszerűen csak ronda, kövér, gátlásos pasik. Ezek az első húsra rákattannak, és lehet az a szobatehén 150 kiló is, akkor is vele lesz, mert tudja, vagy épp hiszi, hogy nincs esélye az no.1 csajoknál. Vagy csak sok volt a csalódása, ezért felhagy a jó nőknél való próbálkozástól, és lejjebb rakja a mércét. Esetleg kicsi a "tehetsége", és ebből fakadóan gátlásos. Mi, pasik a vékonyat, formásat szeretjük, a kivételek pedig nem...:)
07:14 NEM barátnőkről beszéltem, csak olyanok, akiket ismerek. Nincsenek ilyen barátnőim (nem azért, mert külső alapján barátkozok, csak nincs...):-)
Egyébként ezt, amit írtál, sokszor olvastam már itt, csak akkor 1 kérdés (nem neked kimondottan, bárki véleménye érdekel)
Aki qrvázni jár, az megteheti, hogy válogat, mégis van nem kevés, aki kimondottan dagadt qrvához megy. (Nem telt, molett nőről beszélek, hanem kimondottan kövér).
Az meg, hogy a pasik a vékony nőket szeretik... Hát jó részük biztos, de soknak bejön 60-80 kg között (ne 150 cm csajra gondolj légyszi).
Én pl 1ből kiszúrtam, ha volt 1-2 kivétel, aki azért akart VOLNA velem lenni, mert éppen nem volt jobb, csak ezek nem kaptak lehetőséget.
Sose volt ronda, kövér, gátlásos pasim (igaz, messze vagyok a 150 kilótól is szerencsére).
Az utolsó hozzászólóhoz hasonló helyzetben vagyok én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!