Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jön be jobban a pasiknak, ha egy lány nagyon vékony, vagy ha azért kicsit nagyobb darab (ez alatt nem kövért értek) és van mit rajta fogni?
én lány vagyok, és kicsit husis, van mit rajtam fogni de nem vagyok tankaranka. A barátom így szeret, és énis elfogadom magam ilyennek. Azt mondja így vagyok tökéletes. Meg úgy tartja a mondás is hogy nagy kofferba jó pakolni:D
meg hát ki szereti a csontszexet??
én a kifejezetten húsos fajtát kedvelem.
az egyszálbél csajokkal keveset tudok kezeni, zavar a sok kiálló csont...
Sztem a legtöbb pasi utálja a túl vékony csajokat. Én speciel gyűlölöm azokat a lányokat akik percre pontosan esznek és csak salátát nehogy elhízzanak...egy csaj egyen amennyit csak akar, legyen husi DE NEM KÖVÉR. Nem tud egy csaj elhízni ha normálisan eszik és nem fogyózik.
17 éves fiú vagyok, alig gyúrok, és akkor eszek amikor akarok, este, reggel, délben, sokat zabálok és kockahasam van. Tehát csajok enni, enni enni, hogy legyen mit fogni :)
sztem ez a csont-bőr kifejezés kicsit durva..
én 47kiló vagyok, vékony, hosszú lábakkal, olyan modellalkat végülis, de sose fogyóztam, és akkor eszek és azt, amikor épp megkívánnak vmit a szemeim, nem számít, hogy zsíros vagy nem, saláta vagy thai kaja...
és mégis van mit fogni rajtam, a barátom szerint szebb ha egy lány karcsú és nőies mint hogy husi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!