Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi jön be jobban a pasiknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jön be jobban a pasiknak, ha egy lány nagyon vékony, vagy ha azért kicsit nagyobb darab (ez alatt nem kövért értek) és van mit rajta fogni?

Figyelt kérdés
Várom a véleményeket pasiktól és csajoktól egyaránt:)
2008. aug. 16. 14:01
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
27%
Hello! Én 43 kg vagyok, és még egyetlen pasi nem mondta azt, hogy nincs mit fogni rajtam. Nem fogyókúrázom, nem is tudnék, viszont sportolok, és mások szerint jó alakom van. Tegyük hozzá, hogy 157 cm magas vagyok, tehát ez ideális. Sosem a testtömeg a fontos, hanem az arányos eloszlás.
2008. aug. 23. 09:11
 22/26 anonim ***** válasza:
30%
Én elég vékony lány vagyok. Elég sokan mondják rám, hogy "jajj, de sovány vagy" De ez főleg az idősebb korosztály. 14éve intenzíven táncolok, tehát izomos lába és fenekem az van. A barátom egy kicsit teltebb mint én, viszont ő engem így szeret ahogy vagyok. Szerintem is egyénfüggő, e a tapasztalat az, hogy az átlagos méretű lányokat kedvelik jobban a pasik. Nem csontkollekció, de nem is olyan akit könnyebb átugrani mint megkerülni. A modell alkatú lányok pedig nem esznek azért olyanok.
2008. aug. 26. 16:11
 23/26 anonim ***** válasza:
Sztem az a lényeg hogy a magasságához képest pont jó legyen vagyis arányos..:) A pasik sztem jobban szeretik a husisabb csajokat nem tagadt hanem akiknek arányos a testük én 161 cm vok és 55 kg a magasságomhoz képest pont jó és sok pasinak bejövök..:)
2009. márc. 8. 15:22
 24/26 anonim válasza:
Szerintem ha egy fiu szerelmes nem érdekli hogy csontsovány vagy van rajta egy kis fölösleg! A Lényeg hogy szereti de nem a külsejét hanem ami belül van.Persze ha mér az a lány kórosan sovány de a fiu szerelmes belé akkor gondolom szól neki hogy ez igy nem lesz jó felkéne szednie pár kilót. Én így goldolom! Ja és Lny vagyok!
2010. febr. 23. 09:22
 25/26 anonim válasza:
*Lány vagyok! :)
2010. febr. 23. 09:23
 26/26 anonim válasza:

[link]

Azt hiszem ez sokat mondhat

2012. jún. 25. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!