Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az "erősebb" kigyúrtabb pasiknak a vékony-törékeny szinte a gebe csajok jönnek be? Miért nem a normális testalkatúakat választják?
Hogy van az, hogy az összes nem gebe, de nem is kövér csaj általánosításokat húz a kigyúrt pasikra. (figyeltétek micsináltam itt?)
Jómagam nem vagyok egy Conan a barbár, de a kigyúrt klikkbe tartozom és pont a nemsovány nemkövér nőket preferálom külsőre.
Ez nem feltétlenül vagy így. Nem lehet általánosítani. Én egyáltalán nem vagyok, gebe, sőt, van mit rajtam fogni (bár lövér sem vagyok. :)) Nekem is a nagyobb darab pasik jönnek be (de nem az izomagyú, proteinnel felfújt műpasik). Széles váll és hát, erős kar, legyen magas, és fizikailag erős.
Nagyon kemény, határozott nő vagyok, de én is szeretem magam pcinek és törékenynek érezni, mert a nőnek az a dolga. A férfinak meg az, hogy legyen erős, és védje meg a nőt. Az én személyiségemmel nem tudnám magam igazán nőnek érezni egy kis vézna, gyenge pali mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!