Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúnak bejönnek a magas vékony csajok?
Tudom hogy nem feltétlen erről szól minden, de azért érdekelne pár vélemény:)
Mert kezd elegem lenni abból hogy a pasik nagy része pici barátnőt választ, mert hogy milyen kis cukik...
Meg mindig jönnek a beszólások a kisebb emberkéktől,nem éppen rosszindulatból mondják,de kezdek kicsit elkeseredni...:/
L
172-3 centi vagyok és 52kiló. sz*rügy... a saját apámnál magasabb vagyok... ráadásul hízni se nagyon tudok... alacsonyabb lenni meg pláne... szóval nem vagy egyedül
14L.
Komolyan, tényleg nem ez számít. Bár az is igaz, hogy a magas csajok rendszerint szóba sem állnak a náluk alacsonyabb pasikkal. Ezért kisebb a kínálat.
Am hány éves vagy?
am volt már alacsonyabb pasim,szóba állok velük,csak őket zavarja hogy a csaj magasabb. :P :)
végülis az tényleg nem volt túl élvezetes hogy hajolgatnom kellett minden egyes puszinál:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!