Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Van itt olyan, akinek a nagyon magas és nagyon vékony fiúk tetszenek?
Szerintem általában a masszívabb fiukat kedvelik. Pl. nálam szóba sem jöhet akinek nagyon keskeny a csípője vagy vékony a keze, persze erről senki nem tehet. De ha vékony a srác bennem azt az érzetet kelti hogy nem tud megvédeni. Jobban érzem magam ha nálam magasabb, szélesebb stb.
18/L
Én értem mire gondolsz. Az egyik válaszolóval valamilyen szinten egyetértek. Egy lánynak kell az, hogy érezze a párja meg tudja védeni. De attól függetlenül, nekem határozottan tetszenek a nagyon magas (én sem vagyok alacsony:D) és vékony srácok :) Mondjuk én inkább a belső tulajdonságokat értékelem... =)
20/L
Nekem kifejezetten az ilyen fiúk tetszenek, mondhatni ez a zsánerem, de a szerelem más, voltam már szerelmes elég testes fiúba is, a mostani barátom pedig kifejezetten alacsony.
De amíg csak a külsőről beszélünk: igen, nagyon vonz a magas, vékony alak.
nekem spec. igen, ők tetszenek..:)
de csak akkor ha nem élére vasalt gatyát és inget értessz a normális rha alatt..
ha mondjuk farmert, pólót, kapucnis pulcsit akkor igen.
Figyelj nekem az öltözködésnél van pár kritériumom:
1. ne lógjon rajtad a ruha!
2. ne öltözz úgy, mint ezek a metroszekszuális diszkópatkányok(felhajtott gallér, szőrös kapucni, rócacííín feszülős póló...etc)
3. toleráld a nem normális öltözködésemet. :D
egyébként igen bejönnek a magas, vékony fiúk. *_*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!