Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A magas vagy az alacsony nők tetszenek jobban?
Figyelt kérdés
2010. nov. 1. 19:51
2/14 anonim válasza:
Alacsonyabb mint én, de legyen csinos.
3/14 anonim válasza:
Érdekes, mert nekem a két véglet tetszik, vagyis legyen vagy nagyon alacsony, vagy magas, de persze nálam azért ne nagyon magasabb. (181 cm vagyok.)
A középút kevésbé jön be, de koránt sem kizáró ok.
26/F
4/14 anonim válasza:
magas csajok azok sokkal csinosabbak
18/F
5/14 anonim válasza:
nekem teljesen mindegy, volt már ~150cm-es is, a mostani csajom meg közel 190cm :D
7/14 anonim válasza:
Egyértelműen a magas. Nagyobb rajta az egyhuzamban simogatható felület. :) Plusz szeretem a szép, hosszú lábakat és karokat.
10/14 anonim válasza:
Én 193cm vagyok, így a magasság előny, de végülis mindegy :)
Woozie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!