Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis termetű lányoknak miért a magas férfiak tetszenek többnyire?
Írom ezt szintén törpe termetű nőként.
A környezetemben javarészt azt hallom, hogy "a nagyobb férfi biztonságot nyújt". Tény, a férfi legyen nagyobb és logikus is a magasabb, testesebb hölgyeknél.
De egy 160 alatti lánynak miért jó egy 190-200 cm-es férfi? Nálunk szinte mindenki nagyobb, felesleges ez a szűrő.
Világéletemben max 175 cm magas barátaim (kapcsolati értelmben) voltak, mert rettentő zavaró egy szegycsonthoz beszélni.
A férjem a 170-et nézi alulról, ami nálam előny, mert így is 10 centivel magasabb, de nem kell hokedlire állnom, ha puszit akarok adni.
Érdekelne, hogy miért ilyen fontos a magasság, mert saját magamból nem tudok kiindulni, hogy értelmezzem a jelenséget.
Nálam nem fontos, de nem fogok azért visszautasítani senkit, mert 180 centi fölött van =) Ha csak 160 centi, akkor 160, ha 190, akkor annyi. Ha szeretem annyira mindegy =)
Voltak nagyon magas párjaim, de nem azért választottam őket, mert magasak voltak. Csak őket kedveltem meg, ennyi.
20/l (156 centi)
Nem, félreértés ne essék, nem zavar és nem is ítélem el, csak szeretném más szemszögből is látni a kérdést, nem csak a saját, szubjektív nézőpontomból.
Az ételek-italok témakörben is kérdezhettem volna, hogy "miért jó a halászlé?", mert én ránézni se bírok a halra, de érdekelne, hogy más hogy éli meg a nyelve és a hal találkozását.
Egyszóval mások szubjektív véleménye vagy tapasztalatai érdekelnének.
Nem vagytok felsőbbrendűek, csak szeretitek azt hinni ;) Egy okos nő meg ezt kihasználva manipulál, ehhez pedig felesleges a fizikai erő részéről =D
Egyébként szerintem a kérdező az alacsony lányok szemszögére volt kíváncsi, nem a magas fiúkéra =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!