Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Óriási őrültséget csináltam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óriási őrültséget csináltam, most mit tegyek?

Figyelt kérdés

24 éves lány vagyok. A legjobb barátnőmnek nyár elején lesz az esküvője, már 4 éve együtt élnek a vőlegényével.

Kb egy hete házibulit rendeztek, ahol a barátnőm kicsit sokat ivott, így már korán aludni ment. Mindenki hazament, én ott maradtam aludni, már korábban így volt megbeszélve.

Nem értem hogy történhetett, de egyszercsak egymásnak estünk a vőlegényével és...megtörtént a dolog..

Szörnyen szégyenlem magam, mindketten részegek voltunk, normális esetben ilyen soha nem történhett volna meg.

Én is elítélem magam..Tudom, hogy a vőlegénye csak őt szereti, de képtelen vagyok hazudni a barátnőmnek..Viszont az si biztos, ha ezt megtudja, rögötn lemondja az esküvőt és szakít.Kérlek most ne ostorozzatok, csak segítsetek, mit tegyek?

2009. ápr. 15. 10:02
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
100%
Szappanopera az egész élet,néha unalmas részekkel,máskor szörnyü eseményekkel.Hiába, van akinek egy pasi után adoság marad a nyakán,másnak meg baba...örök emlék.De esetleg te lehetsz a keresztannya:))
2009. ápr. 25. 18:07
 52/54 A kérdező kommentje:

Meg sem fordult a fejeben, hogy elvetesse a babat..ezt mar az elejen is jol tudtam.

Fura ezt irni, de en is ezt tennem a helyeben..megiscsak egy kisbaba...

A kavarodas oriasi..lefujt esküvö, ertetlenkedl rokonok...

A völegeny nagyon akarja a gyereket, de a baratnöm azt sem engedi, hogy a nevere vegye majd..

Velem szobaall..egy picit...onnan tudok mindent

Minden nap remenykedek, hogy meg helyrehozhatjuk...

2009. ápr. 26. 00:03
 53/54 anonim ***** válasza:
100%

Erre mondtam én, hogy szerintem veled előbb fog kibékülni, mint a fiúval.

A szerelmében az ember sokkal nagyobbat tud csalódni, mint a barátjában...

Remélem, rendeződik mindhármótok sorsa. És ki tudja, mi lesz még 9 hónap múlva. Addig még átgondolhatja a dolgokat újra.

2009. ápr. 26. 12:13
 54/54 anonim ***** válasza:
80%
hát nem tudom, én voltam ilyen helyzetben, csak fordítva, én lépem félre, és bevallottam a férjemnek és megbocsájtott, én is vissza akartam kapni, igaz nálunk ez után lett baba és minden sokkal jobb lett mint előtte, én úgy gondolom hiba volt bevallani, mert így rá hárítottátok a terhet és így nektek könnyebb persze nehéz így is a lelkiismerettel. ha soha nem szóltok akkor lehet hogy egész életükben boldogok lettek volna, neked maradt volna nagyon jó barátnőd, és a baba is rendes családban nőne fel, persze nem hibáztatlak, csak én ezt tettem volna, és a történteket úgyis elfelejtettétek volna idővel, tapasztalat. azért ha már így alakult remélem rendbe jön a barátságotok és talán még ők is kibékülnek
2009. ápr. 29. 19:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!