Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óriási őrültséget csináltam, most mit tegyek?
24 éves lány vagyok. A legjobb barátnőmnek nyár elején lesz az esküvője, már 4 éve együtt élnek a vőlegényével.
Kb egy hete házibulit rendeztek, ahol a barátnőm kicsit sokat ivott, így már korán aludni ment. Mindenki hazament, én ott maradtam aludni, már korábban így volt megbeszélve.
Nem értem hogy történhetett, de egyszercsak egymásnak estünk a vőlegényével és...megtörtént a dolog..
Szörnyen szégyenlem magam, mindketten részegek voltunk, normális esetben ilyen soha nem történhett volna meg.
Én is elítélem magam..Tudom, hogy a vőlegénye csak őt szereti, de képtelen vagyok hazudni a barátnőmnek..Viszont az si biztos, ha ezt megtudja, rögötn lemondja az esküvőt és szakít.Kérlek most ne ostorozzatok, csak segítsetek, mit tegyek?
Meg sem fordult a fejeben, hogy elvetesse a babat..ezt mar az elejen is jol tudtam.
Fura ezt irni, de en is ezt tennem a helyeben..megiscsak egy kisbaba...
A kavarodas oriasi..lefujt esküvö, ertetlenkedl rokonok...
A völegeny nagyon akarja a gyereket, de a baratnöm azt sem engedi, hogy a nevere vegye majd..
Velem szobaall..egy picit...onnan tudok mindent
Minden nap remenykedek, hogy meg helyrehozhatjuk...
Erre mondtam én, hogy szerintem veled előbb fog kibékülni, mint a fiúval.
A szerelmében az ember sokkal nagyobbat tud csalódni, mint a barátjában...
Remélem, rendeződik mindhármótok sorsa. És ki tudja, mi lesz még 9 hónap múlva. Addig még átgondolhatja a dolgokat újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!