Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Óriási őrültséget csináltam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óriási őrültséget csináltam, most mit tegyek?

Figyelt kérdés

24 éves lány vagyok. A legjobb barátnőmnek nyár elején lesz az esküvője, már 4 éve együtt élnek a vőlegényével.

Kb egy hete házibulit rendeztek, ahol a barátnőm kicsit sokat ivott, így már korán aludni ment. Mindenki hazament, én ott maradtam aludni, már korábban így volt megbeszélve.

Nem értem hogy történhetett, de egyszercsak egymásnak estünk a vőlegényével és...megtörtént a dolog..

Szörnyen szégyenlem magam, mindketten részegek voltunk, normális esetben ilyen soha nem történhett volna meg.

Én is elítélem magam..Tudom, hogy a vőlegénye csak őt szereti, de képtelen vagyok hazudni a barátnőmnek..Viszont az si biztos, ha ezt megtudja, rögötn lemondja az esküvőt és szakít.Kérlek most ne ostorozzatok, csak segítsetek, mit tegyek?

2009. ápr. 15. 10:02
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
100%
arról nemis beszélve hogy mivan ha egyszer részegen elsírja az akkor már FELESÉGÉNEK .. vagy ami mégrosszab a GYEREKEI ANYJÁNAK :S.. vagy te .. na akkor aztán minden 1000% roszabb lesz... gondold át
2009. ápr. 15. 19:25
 32/54 A kérdező kommentje:

Köszönöm ismét a válaszokat, igazán sokat segítettetek a tanácsokkal, igazán jól esik!

Úgy volt, hogy Tamással megbeszéljük hogyan tovább és bevallunk mindent. Prübáltam lélekben készülni rá, mikor felhívott, hogy ő 1 percet sem tud így tovább élni,menjek át, s a teljes igazságot mondjuk el, ne várjunk, ez már jobb nem lesz attól. (éppen most írogatják a neveket rá az esküvői meghívók borítékjára és megőrül ebben a szituációban..

Hát összeszedtem minden bátorságomat.Átmentem és mindent elmondtam..Tamás is bekapcsolódott...A barátnőm pedig kitört a röhögésben...Kb 15 percre volt szükség, mire elhitte, hogy ez most nem vicc..

óriási jelenetre, toporzékolásra számítottam, kiborulásra, stb. Ehelyett megmerevedett és egy szót sem szólt. Semmit. Ezen meglepődtem, mert elég hirtelen típus..de most csak ült nyugodtan.

Azt mondta, menjünk el, próbáltuk magyarázni, de nem szólt semmit..egy szót sem..

Eljöttem...Tamás is...De mi sem beszéltünk, mindenki ment a maga útjára.

Nagyon féltem őt, szerintem ez a keserves hallgatás a leghangosabb veszekedésnél is borzasztóbb. Olyan, mint aki sokkot kapott..Próbálom hívni, de nem veszi fel.

Azt kívánom, csak küldjön el a fenébe, mondja,soha többé nem akar látni, de szóljön hozzám valamit..

2009. ápr. 15. 20:27
 33/54 anonim ***** válasza:
88%
Naná, hogy sokkot kapott, én is azt kapnék, ha a vőlegényem a legjobb barátnőmmel csalna meg...
2009. ápr. 15. 20:42
 34/54 anonim ***** válasza:
88%
nagyon szurkolok ...remélem túltudja tenni magát rajta :S ...irj ha van vmi .. márha nem veszed tolakodásnak :s
2009. ápr. 15. 20:57
 35/54 anonim ***** válasza:
90%
Én is nagyon szurkolok! Szerintem jól tettétek sok szempontból, hogy elmondtátok. Ne félj, majd megenyhül, de természetes, hogy ez sokkolta!
2009. ápr. 15. 21:56
 36/54 anonim ***** válasza:
90%

Végülis két lehetőség volt, kétféle végkimenetelre lehetett számítani. Az egyik valóban a toporzékolás, üvöltözés, csapkodás, és az ezzel járó "tünetegyüttes", a másik pedig a néma csönd, a mozdulatlanság. Aztán egyiket fölválthatja a másik.

De vége lesz ennek az állapotnak is, amikor letisztul minden, és tud döntést hozni. Sok minden történhet még, mindenképp írj.

2009. ápr. 15. 23:40
 37/54 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Nos igen, ez mostmár sokadik álmatlan éjszakám volt..Tamás hazament este.Addigra senkit nem talált a lakásban.Hajnali 2-ig várt, de semmi..Nem is tudtuk őt elérni.Aztán egyszer reagált az smsemre.."A gimi háta mögötti parkban ülök" Rohantam oda veszettül..

Azt mondta, nehéz kérdezni bármit is, de miért tettem?Próbáltam neki elmagyarázni.Kiborult, elszaladt, öngyilkosságot emlegetett..Mért tette, ezt vele? Ö mindig mindenben mellettem állt..igy is volt tényleg..

Aztán lenyugodott.Vettünk egy doboz cigit (egyikünk sem dohányzik) és pöfékeltünk órákat, mint a régi szép kamasz időkben..

Boldog voltam, hogy beszél velem!

Aztán azt mondta, ezt muszáj volt így megbeszélnünk, mert nem akarja, hogy bármelyikünk is hívogassa egymást, mert még valamit nem mondtunk el egymásnak valami fontosat. Így most mindennek vége. Nem érdekli mért tötént, neki a körülmények nem fontosak..Nincs bocsánat.

Megkért, minden maradjon titokban, nem akarja, hogy a rokonok csámcsogjanak a témán, elég annyit tudni, hogy ők szakítottak.

Esküvő le lesz mondva, Tamást otthagyja, vele együtt engem is. Nem tudom mi lesz, mert közösen vették a lakást.

Aztán hazament,nem tudom ők ketten mire jutottak..Nagyjából ugyanerre gondolom.

Nem tudok beletörődni..

2009. ápr. 16. 07:14
 38/54 anonim ***** válasza:
100%

Kegyetlen történet. Azt hiszem,ez mindenkit el fog gondolkodtatni,megéri-e félrelépni. Egy igaz barátnővel lettél szegényebb,nem hiszem,hogy valaha is megbocsát. Meg fog viselni téged,rengeteg idő kell,hogy kiheverd,elfelejteni soha nem fogod,de ettől függetlenül lehetsz még boldog valamikor. Van egy olyan érzésem,hogy soha többé nem fogsz megcsalni senkit. Remélem így is lesz. Minden jót a továbbiakban!!

Korábbi hozzászóló voltam

2009. ápr. 16. 09:05
 39/54 anonim ***** válasza:
100%
Hát valahogy éreztem hogy az öngyilkosság fog járni a fejében.Nagyon kiborulhatott.Az biztos hogy ezzel örökre elvesztetted a barátnőd bizalmát.És ezek után nehéz lesz ujra kibékülnie a barátjával.remélem rendbe jönnek a dolgok
2009. ápr. 16. 22:26
 40/54 anonim ***** válasza:
97%

Uramisten..

Én is tudni akarnék erről a menyasszony helyében..de az is biztos, hogy megpróbálnék öngyilkos lenni.

2009. ápr. 16. 23:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!