Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináltam még régen egy nagy hülyeséget, és a csajom most nagyon be van sértődve rám hisztizik meg minden mit tegyek? = (
Ez még kb. fél éve volt, a csajommal épp akkor voltunk összejövőben.
A sulinkban a portásnő ilyen minden lében két kanál típus nagy pletykás meg ilyenek szeret mindenről tudni meg mindent továbbadni. Nem vunk úgy nagyon jóban de szoktunk néha beszélni erről-arról… na és akk elkezdett kérdezgetni rólunk h hogy állunk meg ilyenek aztán az lett a vége h fogadtunk egy sörbe h a csajom szűz-e (akk még nem tudtam) meg abban is h egy hónapon belül lefekszünk-e :S Na mindegy és azóta már összejöttünk tökre szeretem meg minden én nem is gondoltam h ebből baj lesz de most megtudta :S Gondolom attól a hülye nőtől attól kitelik h elmondja! Na és most bnőm tökre be van sértődve rám h én miért beszélek ilyeneket a portással meg h miért fogadunk ilyenekben meg h mekkora egy egoista s.ggfej vagyok és h csak a szexért jöttem vele össze. De ez nem igaz mert szeretem és az csak egy hülyeség volt! Mit csináljak h kiengeszteljem? :( Most épp kinyomja ha hívom telón nem tudom mit tegyek :( Nem akarom elveszteni egy ilyen hülyeség miatt.
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!