Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óriási őrültséget csináltam, most mit tegyek?
24 éves lány vagyok. A legjobb barátnőmnek nyár elején lesz az esküvője, már 4 éve együtt élnek a vőlegényével.
Kb egy hete házibulit rendeztek, ahol a barátnőm kicsit sokat ivott, így már korán aludni ment. Mindenki hazament, én ott maradtam aludni, már korábban így volt megbeszélve.
Nem értem hogy történhetett, de egyszercsak egymásnak estünk a vőlegényével és...megtörtént a dolog..
Szörnyen szégyenlem magam, mindketten részegek voltunk, normális esetben ilyen soha nem történhett volna meg.
Én is elítélem magam..Tudom, hogy a vőlegénye csak őt szereti, de képtelen vagyok hazudni a barátnőmnek..Viszont az si biztos, ha ezt megtudja, rögötn lemondja az esküvőt és szakít.Kérlek most ne ostorozzatok, csak segítsetek, mit tegyek?
Egyet tehetsz: örökre hallgatsz az esetről, mint a sír, ha nem akarod felforgatni a barátnőd életét és álmait.
biztos olyan nagyon jó barátnőd amúgy ez a lány? az ember ilyet még nagyon részegen sem tesz azzal, aki közel áll hozzá. a lelkiismereteddel viszont neked kell elszámolnod, az talán még keményebb menet lesz, mintha kiderülne a csalárdságod.
Beszéld meg a sráccal, hogy ő mit szeretne. Ha ő el akarja mondani, akkor vele kell tartanod, és együtt a bnőd elé állni. Ha csak ő mondaná el az olyan lenne, mintha a te lelekeded nem nyomná. Szóval fontos, hogy közösen döntsetek a sráccal.
Amugy most, hogy jobban belegondolok, fogalmam sincs hogy mit kéne tanácsolni. Az se jó ha elmondod, de az se túl tisztességes ha nem. Tényleg nem tudom. Buta voltál.
Szép kis kapcsolat, nem mondom. Az esküvő előtt megcsalni... Te meg szép kis barátnő vagy... Bármennyire is fáj szerencsétlennek, végső soron örülni fog, hogy nem egy ilyen szeméthez kötötte az életét és nem egy ilyen nő a barátnője, aki elveszi a pasiját...
Én biztos tudni akarnék róla, hisz úgyis megcsalna a jövőben is. Aki 1x engedett a kísértésnek, az bármikor máskor is enged. Másrészt meg kinek kell egy olyan bizalmas barátnő, aki elszedi a pasiját?
Az alkohol nem mentség, nem ok arra, hogy megcsalja és nem ok arra, hogy a barátnőd ellen fordulj. Szánalmasak vagytok mind...
Mutatkozzatok be mindketten szerencsétlen lánynak, hogy kik is vagytok valójában... Bizonyára maga alatt lesz, de talál olyan pasit, aki VALÓBAN odáig van érte és komolyan gondolja a házasságot és talál olyan barátnőt is, aki tényleg a barátnője és nem mászik rá a pasijára...
Basszus már egyre jobban érdekel ez a téma, h mi lesz a vége... Egyik pillanatban ezt tanácsolnám, másikban meg azt... Már válaszoltam korábban, és most is tartom azon véleményemet, h a sráccal kéne megbeszélned előszöris... De aztán eszembe jutott még vmi. Gondold bele magad a barátnőd helyzetébe. Azért nem mondom, h "én a helyében", mert én nem ismerem őt semennyire sem, viszont te a legjobb barátnőjének tartod magad, akkor nyilván nagyon jól ismered. Ő akarná tudni az igazságot?
Mert ha én ezt lejátszom magamban (de milyen jó, h a legjobb barátnőm pasijai sohasem jöttek be nekem), tehát felteszem, h esküvő előtt állnak, és a párja részegen megcsalja velem. Hát, én biztosan elmondanám neki, mert tudom, h a barátságunk ezt is kibírná. És a barátnőm akarná tudni. A pasi meg valószínűleg repülne. Nyilván az alapbizalom kettőnk közt elveszne, de még azt is vissza lehetne szerezni idővel.
Ha viszont a másik feléről nézem a dolgot, tehát én állnék esküvő előtt, és az én vőlegényem feküdne le a legjobb barátnőmmel, hát, ez is ugyanoda billenne. A legjobb barátnőmnek képes lennék megbocsátani, talán a srácnak is, de h esküvő nem lenne, az tuti biztos, mert azonnal szakítanék. Viszont én olyan vagyok, h legyen az igazság bármi, nekem azt tudnom kell.
Sok mindent kibírt már a barátságunk, azért tudom ezt így kijelenteni.
DE!
Minden ember más és más, nem tudhatom, h a ti barátságotok milyen.
Ezért vagyok nagyon tanácstalan...
Föntebb volt egy válaszoló, aki azt írta, h a barátságnak biztosan örökre vége, de a pasit idővel visszafogadhatja... én meg pont fordítva gondolom. Szerintem egy barátnak, ha tényleg olyan jó barát, hamarabb megbocsátok. A barátság azért barátság, mert egymást hibákkal együtt szeretjük.
Na igen, a másik az, h barát ilyet nem tesz, de tudod, mentegetni mindig könnyebb, meg mondogatni... Szóval én azt mondom, h a barátságotok nem biztos h rámenne... Te mit gondolsz? (23/L)
Hát engem is érdekel hogy mi lesz a vége.El tudom képzelni hogy a barátnőd ki fog akadni a dolgon.Egy biztos.Ha az én legjobb barátnőm megcsalna a barátommal és esküvő előtt közölné velem max. annyit csinálnék hogy lemondanám az esküvőt barátnőmmel nem álnék szóba pasimmal szakítanék.Ha esküvő után tudnám meg a dolgot a babatervezésnél szó szerint felakasztanám magam.Ha én ilyen helyzetben lennék kb. ezt csinálnám.De remélem a barátnődnek nem lesznek ilyen gondolatai ha megtudja a dolgot.Amugy szerintem jobb ha még az esküvő előtt elmondjátok a dolgot,mert előbb-utóbb ugyis ki fog derülni,ha később derül ki azzal csak rosszabb lesz.
Majd írd meg hogy mi lesz ezután miután elmondtad együtt maradnak-e stb. kiváncsiak vagyunk.Remélem együtt maradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!