Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Óriási őrültséget csináltam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óriási őrültséget csináltam, most mit tegyek?

Figyelt kérdés

24 éves lány vagyok. A legjobb barátnőmnek nyár elején lesz az esküvője, már 4 éve együtt élnek a vőlegényével.

Kb egy hete házibulit rendeztek, ahol a barátnőm kicsit sokat ivott, így már korán aludni ment. Mindenki hazament, én ott maradtam aludni, már korábban így volt megbeszélve.

Nem értem hogy történhetett, de egyszercsak egymásnak estünk a vőlegényével és...megtörtént a dolog..

Szörnyen szégyenlem magam, mindketten részegek voltunk, normális esetben ilyen soha nem történhett volna meg.

Én is elítélem magam..Tudom, hogy a vőlegénye csak őt szereti, de képtelen vagyok hazudni a barátnőmnek..Viszont az si biztos, ha ezt megtudja, rögötn lemondja az esküvőt és szakít.Kérlek most ne ostorozzatok, csak segítsetek, mit tegyek?

2009. ápr. 15. 10:02
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
87%
Erre talán akkor kellett volna gondolna, mielőtt széttetted neki a lábad... Már bocs a megfogalmazásért. Utólag könnyű mindent megbánni, én csak azt a szerencsétlen lányt sajnálom, akit tönkretettetek. Nem neki kéne öngyilkosnak lennie, hanem nektek ezzel a gyerekkel... Ha annyira hiányzott neki a spontán szex, miért nem ment el egy kurv@'hoz?
2009. ápr. 17. 07:33
 42/54 anonim válasza:
34%
Szerintem ha elmondod a barátnődnek a következő fog történni: mind kettőtökkel összeveszik, aztán a vőlegényével majd kibékül, összeházasodnak, de neked soha nem fog megbocsájtani.
2009. ápr. 17. 09:13
 43/54 anonim ***** válasza:
100%

Már leírta, hogy mi történt...

Mindent elmondtak már előttem, hideget, meleget, de jól tetted, hogy bevallottad neki. Ez (az előtte történttel szemben) gerinces dolog volt.

2009. ápr. 18. 19:45
 44/54 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy ilyen sokan írtatok!

Pár napra eltűntem, volt gond dond hátán...Nem tudom miért alakul ez így, néha azt gondolom, rémálom...Vagy szappanopera...ott történnek szabályszerűen így a dolgok.

A barátnőm babát vár...Már akkor is sejtette, mikor vallottunk neki, de most már biztos..Nem is tudom, tud e valaki erre bármit is mondani....

2009. ápr. 18. 20:19
 45/54 anonim ***** válasza:
54%
Szomorú történet. Rossz belegondolni, hogy van, akinek annyira fontos saját énképe sterilitása, hogy négy éves kapcsolatot és egy régi barátot dob el magától egy részeg szex miatt. Azok alapján, amit leírtál, a fiúnak ez volt az első ballépése ezen a téren, és őszintén szereti a volt kedvesét, ami szerelem minden bizonnyal kölcsönös volt, hiszen másként szóba se jöhetett volna az esküvő, nemhogy a gyerek. Te pedig szereted a volt barátodat, hiszen máskülönben magadban tudtad volna tartani, gyorsabban enyhült volna a bűntudat. Szerintem a volt barátnőd erősen túlreagálta a dolgot, az ő részegsége a sokk volt, amit gondolom az okozott, hogy sosem gondolta volna, hogy vele ez megtörténhet, vagy épp ellenkezőleg, mindig is attól rettegett, hogy őt megcsalják. Ezért nem érdekelték a körülmények, és ezért nem lát tovább az orránál, és saját bánatánál. Holott lehet, hogy azzal, amit ő tesz, több fájdalmat okoz hosszútávon. Csak ezt nehéz az ő helyzetében belátni. Egy barát nem attól igaz barát, hogy nem csinál hülyeségeket. Egy szerelem nem attól igaz szerelem, hogy soha nem történik benne semmi rossz. Részegen az emberek sok hülyeséget csinálnak, nem azt mondom, hogy ezért nem lehet felelősségre vonni őket, csak azt, hogy sokan míg egyszer meg nem tapasztalták, nem feltétlen tudják, hogy milyen határaikat vesztik majd el, ha jól berúgnak.
2009. ápr. 19. 07:12
 46/54 anonim ***** válasza:
73%
bocsi de ez nagyon köcsögég ! ne az alkoholra fogd ! a te műved és tönkre tétel két boldog embert és a faszi meg nem szereti már a menyasszonyát !
2009. ápr. 22. 07:38
 47/54 anonim ***** válasza:
100%

Úristen,terhes??? Na neee...ez nagyon durva így,ebben a helyzetben.

Most mit fog csinálni? Elveteti vagy megszüli és egyedül neveli fel? Á,nem is tudom,mit mondjak...:S Őszintén sajnállak titeket!

2009. ápr. 22. 15:02
 48/54 anonim ***** válasza:
100%

Ez hihetetlen... babát vár... hirtelen romba dől az élete és most a várva várt csoda átokká válik... el sem tudom képzelni, mennyire fájhat neki...

Írj, ha van fejlemény!!!

2009. ápr. 22. 18:23
 49/54 anonim ***** válasza:
100%

Uramisten... ez annyira szörnyű. Most olvastam az össz bejegyzést, és hát szinte mintha egy regényt olvastam volna vagy ahogy te is írtad, szappanoperát néztem volna. Hihetetlen... én tanácsot nem tudnék adni, talán az a legjobb, ha ahányan vagytok annyi felé mentek.

Sokkal jobb, hogy megmondtátok, elsősorban mert beleőrültél volna a lelkiismeretfurdalásba (szerintem).

Amúgy a barátnőd meg akarja tartani a gyereket? :/ egyik csapás nagyobb, mint a másik...

Azért kívánom, hogy valahogy rendeződjönek a dolgok...

2009. ápr. 22. 18:34
 50/54 anonim ***** válasza:
100%
Lehettél az "elsö félrelépése" de nem biztos hogy,az utolso.Azt hiszem a menyasszony jobban jár ,ha nem megy hozza a völegényhez.Ha megtudja most biztosan szörnyü lesz neki.De esetleg megvigasztalhatod,azzal hogy letesztelted a völegényt mennyire hüséges.:)Szerintem ,ha annyire szeretné a pasi a csajt,akkor nem csalta volna meg.
2009. ápr. 25. 17:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!