Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óriási őrültséget csináltam, most mit tegyek?
24 éves lány vagyok. A legjobb barátnőmnek nyár elején lesz az esküvője, már 4 éve együtt élnek a vőlegényével.
Kb egy hete házibulit rendeztek, ahol a barátnőm kicsit sokat ivott, így már korán aludni ment. Mindenki hazament, én ott maradtam aludni, már korábban így volt megbeszélve.
Nem értem hogy történhetett, de egyszercsak egymásnak estünk a vőlegényével és...megtörtént a dolog..
Szörnyen szégyenlem magam, mindketten részegek voltunk, normális esetben ilyen soha nem történhett volna meg.
Én is elítélem magam..Tudom, hogy a vőlegénye csak őt szereti, de képtelen vagyok hazudni a barátnőmnek..Viszont az si biztos, ha ezt megtudja, rögötn lemondja az esküvőt és szakít.Kérlek most ne ostorozzatok, csak segítsetek, mit tegyek?
Már leírta, hogy mi történt...
Mindent elmondtak már előttem, hideget, meleget, de jól tetted, hogy bevallottad neki. Ez (az előtte történttel szemben) gerinces dolog volt.
Köszi, hogy ilyen sokan írtatok!
Pár napra eltűntem, volt gond dond hátán...Nem tudom miért alakul ez így, néha azt gondolom, rémálom...Vagy szappanopera...ott történnek szabályszerűen így a dolgok.
A barátnőm babát vár...Már akkor is sejtette, mikor vallottunk neki, de most már biztos..Nem is tudom, tud e valaki erre bármit is mondani....
Úristen,terhes??? Na neee...ez nagyon durva így,ebben a helyzetben.
Most mit fog csinálni? Elveteti vagy megszüli és egyedül neveli fel? Á,nem is tudom,mit mondjak...:S Őszintén sajnállak titeket!
Ez hihetetlen... babát vár... hirtelen romba dől az élete és most a várva várt csoda átokká válik... el sem tudom képzelni, mennyire fájhat neki...
Írj, ha van fejlemény!!!
Uramisten... ez annyira szörnyű. Most olvastam az össz bejegyzést, és hát szinte mintha egy regényt olvastam volna vagy ahogy te is írtad, szappanoperát néztem volna. Hihetetlen... én tanácsot nem tudnék adni, talán az a legjobb, ha ahányan vagytok annyi felé mentek.
Sokkal jobb, hogy megmondtátok, elsősorban mert beleőrültél volna a lelkiismeretfurdalásba (szerintem).
Amúgy a barátnőd meg akarja tartani a gyereket? :/ egyik csapás nagyobb, mint a másik...
Azért kívánom, hogy valahogy rendeződjönek a dolgok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!