Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óriási őrültséget csináltam, most mit tegyek?
24 éves lány vagyok. A legjobb barátnőmnek nyár elején lesz az esküvője, már 4 éve együtt élnek a vőlegényével.
Kb egy hete házibulit rendeztek, ahol a barátnőm kicsit sokat ivott, így már korán aludni ment. Mindenki hazament, én ott maradtam aludni, már korábban így volt megbeszélve.
Nem értem hogy történhetett, de egyszercsak egymásnak estünk a vőlegényével és...megtörtént a dolog..
Szörnyen szégyenlem magam, mindketten részegek voltunk, normális esetben ilyen soha nem történhett volna meg.
Én is elítélem magam..Tudom, hogy a vőlegénye csak őt szereti, de képtelen vagyok hazudni a barátnőmnek..Viszont az si biztos, ha ezt megtudja, rögötn lemondja az esküvőt és szakít.Kérlek most ne ostorozzatok, csak segítsetek, mit tegyek?
Tényleg csak egy dolog miatt akarom elmondani, mert joga van tudnia az igazságot..Magamon már nem akarok könnyíteni, akkor is szörnyű lesz, ha már megtettem, így mindegy is.
A barátnőm minden apró kis dolgot elmond nekem a kapcsolatukból, ezért is lesz szörnyű..azt fogja hinni, viccelünk..
A vőlegénye tényleg szereti őt. Azt viszont bevallotta, talán azért is nem tudott engedni a kísértésnek( egyrészt az alkohol persze), másrészt mert rég érezte a spontán szex varázsát..Szerinte a barátnőm mostanában leginkább azért szeretne vele lefeküdni, hogy teherbe essen..nem csak az élvezet kedvéért...De én ezt is megértem..majdnem minden nő beleesik ebbe a hibába..
Hú hallod...nem irigyellek.Soha nem csalnám meg a barátnőmet még egy csók erejéig sem,de amiket leírtál,attól nemcsak a szivem,de a gyomrom is összeszorult.
Nagyon nehéz helyzetben vagy,de én mindenképp elmondanám,mi történt.Ugyanis nem tudnék elszámolni a lelkiismeretemmel.És gondolj arra,hogy ha mondjuk 10 év múlva visszagondolsz erre,akkor tudd azt mondani: nagyon hülye voltam,hogy megtettem,de legalább voltam annyira egyenes ember és tartottam tiszteletben a barátnőmet annyira,hogy őszinte voltam hozzá.
Egyszer hopp, aztán kopp... Azt is tudjátok, ugye, hogy egy ilyen meggyötört szívnek, mint ami bnődé lesz, nem fogod tudni azt mondani, hogy az alkohol miatt... Mindenki tudja, hogy ez kamu... Valahol le akartál te feküdni azzal a sráccal, csak esetleg ezt magadban is elnyomtad... Nem bántani akarlak, hisz semmi közöm hozzá, de a "kis hülyeségetekkel" tönkretettetek egy életet, kihasználtátok, és megaláztátok az arát... Mindenhogy koppantok, bármit tesztek, hisz ha elmondjátok, már abban a pillanatban, ha pedig megtartjátok titoknak, egyzer ki fog derülni, mert mind a kettőtöket nyomja a dolog...Úgyhogy annyit tudok mondani, hogy háháháháhá...Így jártatok, meg is érdemlitek! Annyira vagy hű barát, mint az a drága vőlegény hű társ!
23/F
Nehéz beismerni, de valóban tetszik nekem a fiú. De soha , semmilyen helyzetben nem közeledtem felé, soha nem állt szándékomban kikezdeni vele! Persze az alkohol nem enyhít a felelősségemen, csak annyit mondtam, hogy józanul meg tudom őrizni a hidegvérem, mint ahogy eddig is ezt tettem az elmúlt években.
Igyekszem összeszedni a bátorságomat, mert ha tovább húzom, baj lehet..A barátnőm annyira rá van állva a gyerek témára, minden másnap tesztet csinál, hátha...Simán teherbe eshet, ezt kellene még megelőzni, mert aztán sokkal rosszabb lesz..
Rémálmaim vannak..Milyen dúrva lemondani egy 200 fős esküvőt? Bárcsak visszamehetnék az időben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!