Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogy oldjátok meg azt, ha a párotokkal vagytok és szellenteni kell?
Figyelt kérdés
:)2011. aug. 16. 21:58
11/23 PÁL/INKA válasza:
A hölgyek nem pukiznak ők kiizzadják.
12/23 anonim válasza:
Azt szoktam mondani hogy kimegyek wcre,vagy megfésülöm a hajam,megnézem a fejem,nézek valami kaját,hozok innivalót stb:D és akkor gyorsan kint:D mondjuk a mi kapcsoltunk már nem olyan nagyon friss szóval ha tudom h halk lessz akkor a közelében is elengedem :D de ő bátran teszi előttem:) de már lassan én is kezdek "enyhülni" már 1-2 hangos is kicsúszott,igaz véletlenülxD
Szerintem ha zavar akkor eleinte csináld azt hogy ugye mondod hogy kimész ide-oda:D aztán meg úgyis megszokod és előtte is fogod:)
13/23 anonim válasza:
Hölygek is szoktak pukizni, ez egy emberi dolog. Hülyeség ezt letagadni.
14/23 anonim válasza:
Mi 4 év után sem szellentünk egymás előtt. Általában visszatartom,de ha nagyon kell,akkor arrébb megyek és sunyiban kiengedem. Volt,hogy 1x-2x hangosra sikeredett,elég cikinek éreztem,de a párom úgy csinált,mintha észre sem vette volna. Mindenesetre ez nálunk vhogy tabu.
15/23 anonim válasza:
Úgy hogy púúú és kész . Most mi van ez természetes ő is szokott !
16/23 napietus válasza:
22:37, nálunk is tabu, pedig 6 éve vagyunk együtt és 2 éve házasok.
17/23 PÁL/INKA válasza:
22:34-es
nem mondod hogy szoktak mennyiért vetted az érettségid már ha van? Már tréfálközni sem szabad?
XDD
18/23 anonim válasza:
Fingok az orra alá egy bazinagyot:D
19/23 anonim válasza:
Ha ez ciki, akkor baj van a kapcsolattal.
20/23 napietus válasza:
ha nem ciki, akkor baj van a neveltetéssel. alapvető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!