Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor a párotokkal vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a párotokkal vagytok az ágyban, akkor szoktatok szellenteni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 13:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Csak ha már a fing-nászút korszakba lépett a kapcsolat! =)
2011. jan. 30. 13:35
 2/14 anonim ***** válasza:
A pukizás egy kapcsolatban egy bizonyos idő elteltével "jelentkezik". Amikor egy pár már kellően összeszokott, bizalmas viszonyban van. Ez lehet pár hét, vagy akár pár hónap. Én szoktam a párom előtt pukizni(szerencsére amúgy sem szoktam sokszor, és akkor is halkat), és nem zavarja. Ő is szokott előttem, de ő jó nagyokat. Engem sem zavar. Ez természetes.
2011. jan. 30. 13:47
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát én nem szoktam, hacsak nem csusszan ki véletlenül. Természetes emberi dolog, persze, de azért szerintem bunkóság egymás orra alá pukkantani. Ha úgy érzem, hogy kell, akkor kimegyek a mosdóba, vagy az előszobába, vagy másik helységbe, ahol nincs senki. Ő is ugyanígy tesz. Ilyenkor mindketten tudjuk, h mi történik, de a szagot nem szeretnénk érezni. Szóval megmondom, hogy pukiznom kell és eltűnök egy fél percre...
2011. jan. 30. 14:29
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem. Szerintem tiszteletlenség a másik féllel szemben.
2011. jan. 30. 14:33
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem. Exem viszont állandóan durrogtatott, sportot űzött belőle. Mindenhol, de az ágyban is persze. Nagyon gusztustalan volt. És nem az volt a baj, hogy van emésztése, hiszen mindenkinek van, hanem az, hogy ő ebből poént csinált. :((
2011. jan. 30. 15:02
 6/14 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor nincs gond, ha kicsúszik. De ha poénkodik vele az már gáz.
2011. jan. 30. 17:01
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem. szerintem gusztustalan.
2011. jan. 30. 18:11
 8/14 anonim ***** válasza:
Persze, mi fincsatákat szoktunk vívni, sőt, böfi is be-becsúszik közben, pihenésképp (épp most is kijött egy jó nagy :D), ő meg itt röhög mögöttem... Szóval hajrá :D
2011. jan. 30. 22:47
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem értem miért gusztustalan dolog poént csinálni belőle. Ez olyan dolog, hogy teljesen természetes, ha pukizol, büfizel. Mintha hapciznál. Csak a társadalom által valahogy belenevelődött az emberekbe, hogy gusztustalan dolog, pedig nem kellene, hogy az legyen. (Kivéve persze kajálás közbe, akkor tényleg eléggé nem étvágygerjesztő a szag.) Szerintem sokkal jobb viccesen felfogni, mint komolykodni vele és undorodni, haragudni, fujjogni. 21/L
2011. febr. 7. 08:13
 10/14 anonim ***** válasza:
(27/F) Hát elvileg visszatartani nem egészséges, de néhány percet kibírok, hogy elvonuljak egy másik szobába. Tudom, hogy ez is egy természetes biológiai folyamat, de nem kell azért közzé tenni. Nem véletlenül nem lehet úgy csajozni, hogy "húzd meg az ujjam!" :-)
2011. febr. 7. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!