Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez megcsalás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megcsalás? Mégse fogadjam el az ajándékokat?

Figyelt kérdés

Egy étteremben dolgozom pincérnőként, mostanában mindig jár ide egy tehetős üzletember, és elég gyakran udvarol nekem, és ajándékokat is hoz(pl: nyaklánc,különböző ékszerek,bonbon,) nemrég egy iPhone-t adott nekem.

Nem mondtam meg neki ,hogy van barátom, de a barátomnak se mondtam még el, hogy udvarolnak nekem, és az ajándékokat is rejtegetem előle.

2011. aug. 16. 15:35
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerelmes lennél, nem kokettálnál vén fószerekkel, mert ha az vagy, elmondod az öregúrnak, hogy van egy szerelmed. Olcsó is vagy, és buta is.
2011. aug. 16. 17:39
 52/63 anonim ***** válasza:
89%

Nem olvastam el az összes választ, de nem biztos hogy az a jó ha a barátoddal maradsz.

1. Miért nem mondtad el neki? Ha nem akarsz a pasitól semmit elmondtad volna.

2. Nem mindegy hogy Iphone vagy bonbon, nem fogadnék el Iphone ha csak nem a legjobb barátom adja szülinapomra, bonbont meg el lehet fogadni bárkitől.

3. Teljesen átvered mind a kettőt és végül te fogsz rosszul járni szerintem.

2011. aug. 16. 18:06
 53/63 anonim ***** válasza:
68%

"ha talpraesetebb lennél megveneéd magadnak a draga ékszereket..."

Egy kapcsolatban a férfinak kell hordania a nadrágot, a férfi legyen a talpraesett, sikeres

A nő meg legyen szerény és visszafogott,hűséges....

2011. aug. 16. 18:12
 54/63 anonim ***** válasza:
100%

Én sem hiszem el, hogy nem szoktad legalább lecidázni a mosdóban, pedig leírtad, hogy nem.

Mások mit hisznek szerinted?

2011. aug. 16. 20:15
 55/63 A kérdező kommentje:

Na, rendes kislány voltam?

Ma visszaadtam az ajándékokat, és megmondtam az úrnak ,hogy van barátom.

Volt olyan kedves ,hogy a nyakláncot megtarthatom, csak az iphone miatt fáj a kicsi szívem. :(

2011. aug. 17. 16:11
 56/63 anonim ***** válasza:
100%
grat, remélem nem lesz többet ilyen veled :)
2011. aug. 17. 16:24
 57/63 anonim ***** válasza:
100%

Csak azt tudnám mi a jó egy Iphoneban? :O

Azon a miniatűr kis képernyőn még látni se lehet semmit, különösen miután az állandó fogdosás miatt néhány hét alatt teljesen összekoszolódik... :D

2011. aug. 19. 14:53
 58/63 anonim válasza:
100%
Egy iphone-ért tessék terpeszteni... nem olcsó mulaccság :D
2011. aug. 26. 22:12
 59/63 poiu ***** válasza:
62%
Ez egy igen rendes öregúr. Lehet, hogy jól jártál volna vele... :-)
2011. aug. 26. 22:13
 60/63 anonim ***** válasza:
71%
még fáj a szived az iPhone után.. Pasid helyében már rég a pics@'ba küldtelek volna! Pénzéhes pics@..
2011. aug. 26. 22:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!