Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megcsalás? Mégse fogadjam el az ajándékokat?
Egy étteremben dolgozom pincérnőként, mostanában mindig jár ide egy tehetős üzletember, és elég gyakran udvarol nekem, és ajándékokat is hoz(pl: nyaklánc,különböző ékszerek,bonbon,) nemrég egy iPhone-t adott nekem.
Nem mondtam meg neki ,hogy van barátom, de a barátomnak se mondtam még el, hogy udvarolnak nekem, és az ajándékokat is rejtegetem előle.
Az ilyen kis hülyéket, mint te szokták megerőszakolni a sikátorban hazamenet... De meg is érdemelnéd. Remélem, teherbe is fogsz tőle esni.
Istenem, annyira ostoba egy liba vagy, hogy az valami hihetetlen.
15:51
cuki vagy.
De hiába cukizod a másik válaszolót, ez az igazság...
Ahogy írtam már: ha megerőszakol, akkor te ott b.sztad meg, ugyanis elfogadtad tőle az ajándékokat.
Így a leghülyébb bíró nem mondaná ki hogy erőszak történt.
Ráadásul a csodálatos kapcsolatodnak is ott lenne vége.
ez igen..., remélem tudod mit kell tenned a többség már leírta, az összes ajándékot add vissza neki, az összeset, először az iphone-nal kezd...már bocs de tényleg elég durva volt, hogy elfogadtad az ipohone-t, még a nyakláncra talán az mondom még belefér... habár sztem a pasid már azon is kiakadna...szóval ha nem akarod hogy megtudja a pasid, hogy iphone-t is "kaptál" sürgősen szolgáltasd vissza!
kérdésedre válaszolva: megcsalásnak minősül...!!!!
Szerintem nem megcsalás, hanem k.urválkodás.
Gáznak gáz, ha ez a kérdés.
Az ilyen retkes,pénzéhes r**cok miatt kell a tisztességes nőknek azt hallgatni,hogy minden nő pénzéhes q rva.
Úgy unom már...........de a többségnek igaza van,a következő ajándék a dubajozás lesz,ilyen lánynak bizonyára szerfelett élvezetes!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!