Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez megcsalás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megcsalás? Mégse fogadjam el az ajándékokat?

Figyelt kérdés

Egy étteremben dolgozom pincérnőként, mostanában mindig jár ide egy tehetős üzletember, és elég gyakran udvarol nekem, és ajándékokat is hoz(pl: nyaklánc,különböző ékszerek,bonbon,) nemrég egy iPhone-t adott nekem.

Nem mondtam meg neki ,hogy van barátom, de a barátomnak se mondtam még el, hogy udvarolnak nekem, és az ajándékokat is rejtegetem előle.

2011. aug. 16. 15:35
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
100%
Jut eszembe a megb.ásról: minekután ennyi ajándékot elfogadtál tőle, még csak el sem hinnék neked sehol hogy erőszak történt... szóval ráfaragtál szivi :D
2011. aug. 16. 15:50
 22/63 anonim ***** válasza:
59%

Az ilyen kis hülyéket, mint te szokták megerőszakolni a sikátorban hazamenet... De meg is érdemelnéd. Remélem, teherbe is fogsz tőle esni.

Istenem, annyira ostoba egy liba vagy, hogy az valami hihetetlen.

2011. aug. 16. 15:51
 23/63 anonim ***** válasza:
82%
81%-os itt fölöttem is nagy észlény lehet a 15 évével... Azt is el kéne csípnie valami pedofilnak a diszkóból hazamenet.
2011. aug. 16. 15:52
 24/63 A kérdező kommentje:

15:51

cuki vagy.

2011. aug. 16. 15:54
 25/63 anonim ***** válasza:
100%
15:54: mindig is tudtam.
2011. aug. 16. 15:55
 26/63 anonim ***** válasza:
100%

De hiába cukizod a másik válaszolót, ez az igazság...

Ahogy írtam már: ha megerőszakol, akkor te ott b.sztad meg, ugyanis elfogadtad tőle az ajándékokat.

Így a leghülyébb bíró nem mondaná ki hogy erőszak történt.

Ráadásul a csodálatos kapcsolatodnak is ott lenne vége.

2011. aug. 16. 15:56
 27/63 anonim ***** válasza:
100%

ez igen..., remélem tudod mit kell tenned a többség már leírta, az összes ajándékot add vissza neki, az összeset, először az iphone-nal kezd...már bocs de tényleg elég durva volt, hogy elfogadtad az ipohone-t, még a nyakláncra talán az mondom még belefér... habár sztem a pasid már azon is kiakadna...szóval ha nem akarod hogy megtudja a pasid, hogy iphone-t is "kaptál" sürgősen szolgáltasd vissza!

kérdésedre válaszolva: megcsalásnak minősül...!!!!

2011. aug. 16. 15:59
 28/63 Tyler913 ***** válasza:
100%
Egyetertek azokkal,akik szerint hibat kovettel el.Mondjuk azt a ferfit sem nezem semmibe,aki draga ajandekokkal udvarol,de nem ez a lenyeg.O nyilvanvaloan biztatasnak veszi,hogy Te elfogadod az ajandekokat,magyaran belementel a jatekba.Ha eleg agressziv es nyomulos,talan mar azt is hiszi,hogy megvett Teged.Szoval en a helyedben kiszallnek ebbol,amig nem keso.
2011. aug. 16. 16:01
 29/63 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem megcsalás, hanem k.urválkodás.

Gáznak gáz, ha ez a kérdés.

2011. aug. 16. 16:01
 30/63 anonim ***** válasza:
89%

Az ilyen retkes,pénzéhes r**cok miatt kell a tisztességes nőknek azt hallgatni,hogy minden nő pénzéhes q rva.

Úgy unom már...........de a többségnek igaza van,a következő ajándék a dubajozás lesz,ilyen lánynak bizonyára szerfelett élvezetes!:)

2011. aug. 16. 16:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!