Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megcsalás? Mégse fogadjam el az ajándékokat?
Egy étteremben dolgozom pincérnőként, mostanában mindig jár ide egy tehetős üzletember, és elég gyakran udvarol nekem, és ajándékokat is hoz(pl: nyaklánc,különböző ékszerek,bonbon,) nemrég egy iPhone-t adott nekem.
Nem mondtam meg neki ,hogy van barátom, de a barátomnak se mondtam még el, hogy udvarolnak nekem, és az ajándékokat is rejtegetem előle.
15:40
Én is erre gondoltam. :D
15:41
Te visszautasítanál ilyen ajándékokat?
Gondolod, hogy az illetö jószivüségböl adja ezeket a (meglehetösen értékes) ajándékokat? Nemsokára eljön az idö, amikor benyújtja a számlát, és nem hiszem, hogy megelégszik egy köszönömmel.
Azzal, hogy ilyen ajándékokat elfogadsz, bizonyos bizonyitványt állitottál ki magadról. Nemcsak az ajándékozó, de a munkatársaid is elkönyvelték, hogy fizetségért lefekszel vele.
A barátod jogosan rúgna ki, ha megtudná.
Még ha vissza is adnád ezeket, akkor is a hired megmarad, legfeljebb azt mondják, hogy kevesellted a fizetséget.
Az első hozzászólónak:
Sztm már "megvette" a kérdezőt, és vsz ellenszolgáltatást is vár.
Mert még egy-két üdítő, csoki, vacsora úgy-ahogy belefér. De hogy nyaklánc, iphone???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!