Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megcsalás? Mégse fogadjam el az ajándékokat?
Egy étteremben dolgozom pincérnőként, mostanában mindig jár ide egy tehetős üzletember, és elég gyakran udvarol nekem, és ajándékokat is hoz(pl: nyaklánc,különböző ékszerek,bonbon,) nemrég egy iPhone-t adott nekem.
Nem mondtam meg neki ,hogy van barátom, de a barátomnak se mondtam még el, hogy udvarolnak nekem, és az ajándékokat is rejtegetem előle.
Nem mindenki fogadja el az ajándékokat. Én se tenném, de hát nem vagyunk egyformák.
Mit fogsz mondani a pasidnak, ha megtalálja az ékszereket, iPhonet stb.???
16:51
Semmit, visszafogom adni az ajándékokat, nem fogja megtalálni addig.
Hát, azért ne gondold szívecske hogy mindenki olyan pénzéhes kis ribike mint te.
Én pl. csak a jómódú anyámat hagytam ott a fenébe, mert nem bírta elviselni hogy nem egy gazdag Rómeót keresek magamnak, ahogy ő azt gondolta, hanem lehorgonyoztam a szegény "szerencsétlen" párom mellett.
Átköltöztem anyósékhoz. Tudod mi van itt?
Anno 5 nagy tévé közül válogathattam, itt anyóssal kell vetekedni az egy szar tévéért. Nincs vezetékes, csak kútvíz.
És tudod, mindenki megkapja amit megérdemel.
Találtam a páromnak egy nemzetközi cégnél a papírjához illő melót, és úgy tűnik 2 éven belül megyünk innen, mert k.va jól fizetnek.
De a pocsék idők alatt se fogadtam el senkitől semmit, pedig többen is próbáltak fűzni 21/L
17:06
Nem vagyok pénzéhes, mert akkor nem maradnék a jelenlegi párommal, és nem adnám vissza az ajándékokat, de ha a barátom egy kicsit talpraesettebb lenne, ő is lehetne ilyen tehetős üzletember.
"de ha így vélekedsz róla, hogy tutyi mutyi, mégis mit akarsz tőle"
néha én sem tudom lehet ,hogy szerelem?
"Anno 5 nagy tévé közül válogathattam, itt anyóssal kell vetekedni az egy szar tévéért. Nincs vezetékes, csak kútvíz."
És most azért dühöngsz, mert a kérdezőnek csak úgy leesett egy iPhone, és irigy vagy? Meg most nem az a lényeg, hogy itt mártírkodj! A másik végletből sem kérünk, szerintem mindenki volt már lent, mégsem mutatjuk be a sorsunkat! Mellesleg a Tiédből senki nem tanul szerintem! A Kérdező pedig már elhatározta, hogy visszaadja az ajándékokat! Problem? Van még?
"ha talpraesetebb lennél megveneéd magadnak a draga ékszereket..."
Egy kapcsolatban a férfinak kell hordania a nadrágot, a férfi legyen a talpraesett, sikeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!