Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez megcsalás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megcsalás? Mégse fogadjam el az ajándékokat?

Figyelt kérdés

Egy étteremben dolgozom pincérnőként, mostanában mindig jár ide egy tehetős üzletember, és elég gyakran udvarol nekem, és ajándékokat is hoz(pl: nyaklánc,különböző ékszerek,bonbon,) nemrég egy iPhone-t adott nekem.

Nem mondtam meg neki ,hogy van barátom, de a barátomnak se mondtam még el, hogy udvarolnak nekem, és az ajándékokat is rejtegetem előle.

2011. aug. 16. 15:35
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Igen, én speciel visszautasítanám az ajándékokat, főleg ha egy olyan embertől kapom akit nem is ismerek Ráadásul! barátom is van. És vajon mit gondolsz, miért kapod ezeket az ajándékokat? Nem a két szép szemedért..
2011. aug. 16. 15:45
 12/63 Hailey13 ***** válasza:
100%

elég szomorú ha egy iphone-t elfogadsz tőle..

ne csodálkozz ha rádszáll, nem mondtad neki hogy van barátod és elfogadtad az ajándékait.

kezdem érteni miért van sok olyan kérdés hogy 'a lányokat tényleg csak a pénz érdekli?'

13/63 anonim ***** válasza:
89%
Ha ez az üzletember ennyire hülye lenne, nem lenne tehetős. Szerintem te csak szeretnél ilyen ajándékokat kapni a semmiért. :)
 14/63 anonim ***** válasza:
100%
Megcsalás, mert egyértelmű, hogy nem csak úgy adja, érted, szólj a barátodnak, és kérdezd meg, hogy zavarja-e, ha elfogadod a drága ajándékokat, ha nem érzel a pasi itánt semmit.
2011. aug. 16. 15:46
 15/63 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlgattak sokkal többet, csak ez nem ajándék, hanem fizetség valamiért. Ne mond, hogy nem célozgat semmire?Én nem fogadtam el,pedig nem volt párom akkor, de nem is jött be a pasi.
 16/63 anonim ***** válasza:
89%

"Te visszautasítanál ilyen ajándékokat?"

Bakker, hogy te mekkora egy pénzéhes lotyó vagy... Sajnálom szerencsétlen pasidat, hogy nem veszi észre.

17/63 anonim ***** válasza:
79%

15:41 gondolom ugyanúgy, ahogy én is visszautasítanám.

Hány éves vagy te, belegondoltál ebbe?

És ha rákérdez hogy mikor mész vele szobára, te meg visszautasítod, szerinted elkullog és ennyi?

Nem elég hogy az állásodból kirúgathat, lehet éppen elkap zárás után, és jól megbsz.

De ennyi ésszel talán meg is érdemelnéd :D 21/L

18/63 anonim ***** válasza:
100%

Az üzletembert cseszed át...lehet, hogy rosszul udvarol, de akkor sem érdemli meg, hogy a "semmibe fektessen be".

Mondd meg neki, hogy van barátod, készséggel visszaadod az ajándékokat, mert már nem akarod tovább átverni. Vagy visszakéri, vagy megtarthatod...de baj nem lesz belőle, míg ha továbbra is elfogadod, könnyen megeshet, hogy vagy a barátod, vagy a férfi reagál rosszul.

2011. aug. 16. 15:47
 19/63 anonim ***** válasza:
100%
hát ilyesmiket nem lehet következmény nélkül elfogadni... én a helyedbe gyorsan visszaadnám őket amíg nem találod magad olaszban egy rúdon pörögve 10centisre kitágult segglyukkal :-S
2011. aug. 16. 15:48
 20/63 anonim ***** válasza:
18%
Én tuti, hogy soha semmilyen ajándékot NEM utasítanék vissza. :D Szerintem még most tisztázd a pasival, hogy te nem akarsz tőle semmit, gondolom ha oda jár beszélgetni is szoktatok, szóval erre azért lesz lehetőséged. Velem egyszer "kicsiben" történt hasonló, és a pasi tök jól fogadta és nem kérte vissza az ajándékokat, de nem is volt gazdag. :) Szóval ő sem fogja. De jó, van egy iphone-od! :D
2011. aug. 16. 15:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!