Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megcsalás? Mégse fogadjam el az ajándékokat?
Egy étteremben dolgozom pincérnőként, mostanában mindig jár ide egy tehetős üzletember, és elég gyakran udvarol nekem, és ajándékokat is hoz(pl: nyaklánc,különböző ékszerek,bonbon,) nemrég egy iPhone-t adott nekem.
Nem mondtam meg neki ,hogy van barátom, de a barátomnak se mondtam még el, hogy udvarolnak nekem, és az ajándékokat is rejtegetem előle.
elég szomorú ha egy iphone-t elfogadsz tőle..
ne csodálkozz ha rádszáll, nem mondtad neki hogy van barátod és elfogadtad az ajándékait.
kezdem érteni miért van sok olyan kérdés hogy 'a lányokat tényleg csak a pénz érdekli?'
"Te visszautasítanál ilyen ajándékokat?"
Bakker, hogy te mekkora egy pénzéhes lotyó vagy... Sajnálom szerencsétlen pasidat, hogy nem veszi észre.
15:41 gondolom ugyanúgy, ahogy én is visszautasítanám.
Hány éves vagy te, belegondoltál ebbe?
És ha rákérdez hogy mikor mész vele szobára, te meg visszautasítod, szerinted elkullog és ennyi?
Nem elég hogy az állásodból kirúgathat, lehet éppen elkap zárás után, és jól megbsz.
De ennyi ésszel talán meg is érdemelnéd :D 21/L
Az üzletembert cseszed át...lehet, hogy rosszul udvarol, de akkor sem érdemli meg, hogy a "semmibe fektessen be".
Mondd meg neki, hogy van barátod, készséggel visszaadod az ajándékokat, mert már nem akarod tovább átverni. Vagy visszakéri, vagy megtarthatod...de baj nem lesz belőle, míg ha továbbra is elfogadod, könnyen megeshet, hogy vagy a barátod, vagy a férfi reagál rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!