Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez megcsalás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megcsalás? Mégse fogadjam el az ajándékokat?

Figyelt kérdés

Egy étteremben dolgozom pincérnőként, mostanában mindig jár ide egy tehetős üzletember, és elég gyakran udvarol nekem, és ajándékokat is hoz(pl: nyaklánc,különböző ékszerek,bonbon,) nemrég egy iPhone-t adott nekem.

Nem mondtam meg neki ,hogy van barátom, de a barátomnak se mondtam még el, hogy udvarolnak nekem, és az ajándékokat is rejtegetem előle.

2011. aug. 16. 15:35
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
100%
És igen jól megfogalmazta egyik kedves válaszadó.Ez a test árulása.
2011. aug. 16. 16:02
 32/63 anonim ***** válasza:
100%

Én is felszolgáló vagyok, ezért én is, és mindenki aki ezen a területen dolgozik tudja, hogy mire megy ki a játék 1-1 betévedt üzletember ajándékaiból kifolyólag! Szerintem Te sem vagy hül.ye! Úgyhogy nagyon is tudod a választ, csak elvakított a sok ajándék! Hidd el, nagyon megszívhatod, úgyhogy kezdj nemleges válaszokat osztogatni, mert ugye számodra is egyértelmű, hogy így vagy úgy, de kellesz ennek a pasinak! Vagy 1-2 éjszakára, vagy komoly kapcsolatra. Gondolkozz el mit ér neked ez a sok ajándék, és ha esetleg belemennél vele a kalandba, akkor ideje lenne szólni a barátodnak, hogy hanyagoljátok a kapcsolatot!

A többieknek üzenem, hogy egyébként el sem tudjátok képzelni, hogy jól menő,családos üzletemberek mikre nem képesek!Én is ismertem egy ilyet, aki havonta utalt nekem pénzt csak azért, mert nagyon szimpinek tartott. Nekem nem volt barátom,viszont mindig szóltam neki, hogy hozzám túl öreg, és úgysem lesz ebből semmi! Azt mondta nem baj!

2011. aug. 16. 16:03
 33/63 anonim ***** válasza:
100%
Remek, 16:03, és az étlapon szerepelt a bankszámlaszámod is, hogy legyen hova utalni a pénzt? Ugyan kérlek, amelyik nő nem megy bele ebbe, azzal nem csinálják, ilyen egyszerű.
2011. aug. 16. 16:06
 34/63 anonim ***** válasza:
100%
Csak nehogy szép kék lámpával villogó autó vigyen haza, hogy add oda az ajándékokat amiket az "üzletembertől" kaptál. :)
2011. aug. 16. 16:07
 35/63 A kérdező kommentje:

Igen elvakított a sok ajándék.

Szegény barátom sosem tudna ennyi drága ajándékot venni nekem, pedig nagyon szeret.

2011. aug. 16. 16:10
 36/63 anonim ***** válasza:
100%
Milyen nő az ilyen?:S Én még egy italt se fogadok el idegentől nem hogy ékszert stb... A kérdező pasiját sajnálom,hogy egy ilyen megvehető ribizlivel él együtt.:S
2011. aug. 16. 16:12
 37/63 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked ez ilyen fontos, szegény barátodat hagyd el, és startolj vén pénzes vállalkozókra.Engem is sok minden elvakított, mégis inkább megdolgoztunk érte a párommal.Ha ezek a vén faszik ilyen jószívűek lennének, nem pincérnőknek, hanem a tényleg rászorulóknak segítenének. Nektek a szex reményében vásárolgatnak.
2011. aug. 16. 16:16
 38/63 anonim ***** válasza:
89%
Attól még erőszakért simán lecsukhatják, mert elfogadta az ajándékot, családon belüli erőszakért is csuktak már le számtalan embert. Ilyen esetekben számtalan körülmény is van még amit figyelembe vesznek. De azért bizony nem árt vigyázni és az ajándékokat visszaadni (mint ahogy korábban is írtam). :)
2011. aug. 16. 16:30
 39/63 anonim ***** válasza:
100%
Így kezdődik, és az utca sarkon végződik.
2011. aug. 16. 16:36
 40/63 A kérdező kommentje:

16:16

1) Nem fogom elhagyni a barátomat mert szeretem őt.

2) Szerintem te is elfogadtad volna az ajándékokat, csak itt játszod az agyadat.

2011. aug. 16. 16:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!