Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek hátrány egy lánynál, ha régies, öreges keresztneve van?
Én még Lolának is tudnálak becézni, hisz a Borbála vége la meg az o is benne van a nevedben!:)
Vagy,ha nagyon nem tetszik változtass nevet. De szerintem nagyon szép név.
Bora,Bori,Borcsi,Lola,Lala,Lara:)
Én Júlia vagyok és mindenki Julinak szólít, néha Julu, Julcsi :D Egyszer volt egy srác aki mindig Rómeónak hívott... :D
Szerintem sincs semmi gond a Borbálával, a Bori és a Bora becézések tetszenek :)
lehet őket úgy becézni hogy tetszen pl: Erzsinek a Sissi
Margitnak a Manyika Borbálának a Bori
A Borbála igenis szép név, nekem tetszik :) De a kedvenc női nevem az a Fanni, nem tudom miért tetszik annyira, de ha egyszer megismerkedek egy Fannival elveszem feleségül rögtön :D
23f
ismerek egy nagyon nagyon szép lányt, akinek Borbála a neve.
hogyha valakit megismersz, megszeretsz, akkor onnantól már nem igazán számít.
a kishugom sára. amikor anyukám terhes volt, és elmondta, hogy ha lány gyermeke születik, akkor sára lesz, én kinevettem. nagyon nem tetszett. amikor megszületett pöttöm sára, amikor láttam az első lépéseit, amikor már a derekáig ért a tejfölszőke haja, és amikor a hatalmas barna szemei könnybelábadtak a nevetéstől, akkor úgy döntöttem, hogy az én lányom sára lesz, hiába van már sáránk a családban.
a vezetéknevem L betűvel kezdődik, a keresztnevem pedig Fanni. tehát a monogrammom LF. az óvodában sokszor csúfoltak elefáninak, elefancsinak. akkor úgy éreztem magam, mint egy kövér elefánt, és nagyon sok időbe telt, mire leküzdöttem ezt a komplexust. néha még most is megijedek, ha a mérleg 52-t mutat a megszokott 50 helyett.
azóta sem szeretem, ha Fancsinak hívnak.
egyébként szeretem a nevem : )
legyél büszke. szép a neved.
és ha jó dolgokat teszel, szép dolgokat képviselsz, akkor azzal példát állíthatsz a leendő Borbáláknak.
hát ezek a nevek kuva viccesek, ha bemutatkoznál nekem, röhögnék, de azért nem biztos hogy hátrány
amúgy a katit kihagytad a felsorolásból, az is nagyon régi, mégis rengeteg embernek ez a neve
A válasz írója 100%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 03:44
Előtted lévő vagyok. Te Fanni vagy!! :D Akkor hozzám jössz feleségül? :D
az en nevem Diana.....
nemtudom,h regies-e ,nem is foglalkozom vele:D
csak mondjuk erdekes lesz majd ha ugy fognak hivni a gyerekek,h Diana neni:DDDD
amugy a te neved szep,semmi gond nincs vele:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!