Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek hátrány egy lánynál, ha régies, öreges keresztneve van?
Figyelt kérdés
Pl Erzsébet, Jolán, Piroska, Borbála, Irén, Margit, Teréz, ilyesmi. :)2011. aug. 1. 21:29
21/84 A kérdező kommentje:
Miért? Hogy becéznéd ezeket a neveket úgy, hogy tetsszenek? :)
2011. aug. 1. 21:45
22/84 A kérdező kommentje:
Igen, mondjuk az is durva, hogy titkoljam el a nevem, mert úgy meg komplett hülyének nézne mindenki. :D
2011. aug. 1. 21:47
23/84 anonim válasza:
nekem ezek közül h Bori, kifejezetten tetszik:)
bár az én barátnőm neve meg annyira szokatlan, abból egy másikat sem ismerek, sztem az országban is alig van rajta kívül:D
24/84 anonim válasza:
naaaah áruld már el a nevedet. majd kitalálunk valami jó becenevet:)
(nyugi egy keresztnévböl senki nem ismer fel)
25/84 anonim válasza:
melyikre kell kitalálni jó becenevet! ^^ nem kéne hogy szégyenled a neved... nyugodtan leírhatod bármilyen hihetetlen több százan élnek még az országban azzal a névvel mint te!
27/84 anonim válasza:
Zsóka, Láni, Iri, Bori, Réni, Gitta, Rézia... csak példa, lehetne még fokozni :)
28/84 anonim válasza:
de tényleg egyszerűbb lenne, ha tudnánk a neved... Úgysem ismerünk, nem tök mindegy?
29/84 anonim válasza:
+ akkor csak arra az egy névre írnánk beceneveket az úgy könnyebb lenne a választás! most nem kell ennyire félned a saját nevedtől!
30/84 A kérdező kommentje:
Na jó. :D
Egyikőtök pont beletrafált. Borbála a keresztnevem. :D
De régen mindig bocinak meg ilyeneknek csúfoltak, holott nem is vagyok kövér, nem is voltam soha, de a nevem miatt jött ez. :S
2011. aug. 1. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!