Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek hátrány egy lánynál, ha régies, öreges keresztneve van?
22:21
Azt hiszem, de már kicsit bekavarodtam. :)
Az lenne a legjobb, ha mindenki leírná a keresztnevét és azt, hogy szokták becézni! :))
22:23
Még 100%-ra nem dőlt el. :DD
22:24
<3
:))))))))))
22:24
Köszi. :))
Az tény, de szerencsére nekem a vezetéknevem annyira nem vicces hozzá. :D
Szia!
Szerintem nincs baj a neveddel, simán lehetne akár Borkának is becézni.. Amúgy a Borbála szép név... a Bori is, mint becenév.. Ne aggódj, jó ez... Én Annamária vagyok, én sem szeretem, de én is mindenkinek a becenevemen mutatkozok be... :)
22:31
Szia! :)
Az Annamária is szép nagyon szerintem. Volt egy lány, akit régen ismertem futólag, és valami fura beceneve volt, már nem is emlékszem rá, aztán valaki megkérdezte, hogy mi az igazi neve valójában, és mondta, hogy Annamária. :) Olyan szépen hangzott, mikor mondta! :)
22:33
Én ismerek Dinát, csak ő valójában Diána. :)
De végül is, az Edinánál jogosabb a Dina becézés, mert benne van a névben. :)
Ez jó, mert így tulajdonképpen "elkülönülnek" az emberek, és tudod, hogy aki szeret, és kedveskedni szeretne neked, az Dinának szólít. Nagyon szép. :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
A Borbála szép név.
Sokkal szebb mint 1 kutyahétköznapi Niki,vagy Anett vagy mit tudom én mi...
Bora becézése annyira jól hangzik.
Engem Robinak hívnak.
22:44
Kösziiii!!!!! :))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!