Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek hátrány egy lánynál, ha régies, öreges keresztneve van?
Lehet, hogy sokak szerint bunkóság, de én is mindig a becenevemen mutatkozom be, mert nem szeretem a nevemet. Noéminek hívnak, de ha a nevemet kérdezik, mindig Mimit mondok. Csak a barátaim tudják az igazi nevemet.
Te is nyugodtan bemutatkozhatnál a beceneveden. Tényleg jó lenne tudni a neved ugyanis tudnánk neked keresni valami jó kis becenevet. Bár ennek a névnek nem kell feltétlenül kapcsolódnia a nevedhez. Lehet egy kitalált név is. Használd a fantáziád :)
22:01
Tényleg tetszik??? :D
Na, ezt még fiútól nem hallottam. :D
Már ha fiú vagy. :D
hát én meg fel voltam készülve a legrosszabbra! hát ez egyántalán nem ciki! emiatt főleg nem kell szégyenkezned a pasik előtt -.-" :)
nekem is van egy ilyen ismerősöm és őt birinek hívjuk
Bábi(ka), Borcsa, , Biri(ke),, Bora, Bóra, Borcsa, Borcsi(ka), Borcsu, Borcsus, Bori(ka), Borica, Boris(ka), Borka, Boróka. nekem mondjuka Bora tetszik alegjobban <3
A Noémi pedig nagyon szép név. :)
De így, hogy Mimi is aranyos. :)
22:08
Köszi. :)
Aranyosak. :)
Az ismerősöd szereti a nevét amúgy? :)
te hülye vagy kérdező.
a Borbála az 1-ik legszebb női név.a becézése Bora is lehet.
:O:O:oO:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!