Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok azok ról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok azok ról a lányokról akik a bulikban full részegek?

Figyelt kérdés

ha bejön nekete és ti józanok vagytok(vagy nem) kihasználnátok a helyzetett arra??

és ha lány elég közeli ismerős lenne ugy mondd "haver" mert sokat szoktatok hülyülni

2009. ápr. 7. 17:56
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
66%
Elfajultak a dolgok..nem azt kell elitélni aki iszik..hanem azt aki nem tud mértéket tartani!! (mindezt is csak miután saját portátokon nincs mit söprögetni..amíg van meg nem kell mást kritizálni)
2009. ápr. 7. 19:21
 32/39 anonim ***** válasza:
55%
Azért beszélünk részegségről, mert az volt a kérdés, és nem az aki megiszik egy pohárral... Senki nem ítéli el ha valaki iszik, de én személy szerint igenis elítélem aki berúg... És aki csak piával tud oldott lenni, annak ez jó, hogy nem próbál meg változtatni? OLyankos nem is te vagy oldott, csak a pia benned... Aki ezt csak így tudja, az nem akar önmaga maradni? Másrészt én meg kikérem magamnak, hogy álszent vagyok! Nem monstam senkiről semmi rosszt, ez csak az igazság, hogy meg kéne próbálni önmagunktól... Igenis egyszer sem voltam részeg, nem is leszek, sőt piát sem ittam még (nem 11 éves vagyok már), hacsak a nyelv beledugása nem számít annak! És miért? Ahányat kóstoltam, egyik sem ízlett. Ha szomjas vagyok vizet iszom. Ha jól akarom érezni magam, akkor azt csinálom ami a hobbim. Ha bulizni akarok, akkor elmegyek buliba és táncolok a zenére. Innen sehonnan sem hiányzik a pia... Pedig nem vagyok nagyszájú, sőt visszahúzódó, de kemény munkával elértem, hogy fel tudjak oldódni. Sokszor voltam már buliban, és néztem, hogy csókolóznak a vad idegen berúgot személyek, meg hénynak, meg dülöngélnek és stb... Sehol nem tapasztaltam semmi olyat, ami arra csábítana, hogy megkósoljam. Megkérdeztem mit tud ajánlani? Hogy esetleg feloldódok, aztán nem tudok felelősséget vállalni a tetteimért? Hogy hányok, másnap fáj a fejem? Hogy nem tudok mozogni rendesen? Hát egyik ajánlatot sem tartom előnyösnek, így nem érdekel a pia (megincsak nem a minden nap iszunk egy pohárral az egészség miatt típusról van szó)... Próbáltak kínálgatni a bulikon, sőt talán még lúzerezni is, de amikor láttákm hogy jól érzem magam és nem hat meg, akkor megnyugodtak... Mindig azt szoktam erre mondani (mostanában téme volt a piálás a volt barátomnál-hogy ő majd így szerez csajt ésatöbbi), hogy milyen szép lesz majd beszélgetni... Emlékszel amikor először megláttalak? Ó, igen, emlékszem, együtt mentünk ki az udvarra hányni... Milyen romantikus volt! :D
2009. ápr. 7. 19:41
 33/39 anonim ***** válasza:
25%
Én nem érezném "kihasználásnak". Teljesen normális, hogy oldottabb hangulatban oldottabb dolgokat teszünk. Ha úgy adódna, lelkiismeretfurdalás nélkül, és utólag se bánnám. Persze ha ő aktívan nem akarja, akkor én nem erőltetem.
2009. ápr. 7. 20:32
 34/39 A kérdező kommentje:
jaaajj ez háát nam mind1 szerintem aki az iszik és hogy miert mert csak jó ennyi és ha vaki télleg olyan felelötlen h ez miatt megbasszák sajnálom nem tudom szerintem jobb a hangulat a piától és így msjdnem idegen emberek 1 társaságban nem fognak feszengeni h én nem is merem őket meg semmi jaj nem iszol te dolgodd de ne itéldd el azokat akik igen és ennyi
2009. ápr. 7. 21:39
 35/39 anonim ***** válasza:
54%
Én mondtam, hogy nem ítélek el senkit, kivéve a példádban szereplő "full részeget". De aki elítéli arra akkor vessenek majd követ, ha azok akik isznak és egyéb komoly dolgokat művelnek nem lúzereznek le valakit, csak mert van anyni esze, hogy nem azt csinálja amit mindenki más mond...
2009. ápr. 7. 22:05
 36/39 anonim ***** válasza:

Mindig kihasználom a helyzetet. Bulikban direkt keresem a segg részeg 15-17 éves lányokat. Mivel részegek én meg józan sokkal könnyebben megkapom őket. Volt már, hogy egyszerre 3 jött el velem a lakásomra.

24/F

2010. márc. 6. 19:15
 37/39 A kérdező kommentje:
az szép 1 már nem is elég hááát...
2010. márc. 7. 11:32
 38/39 anonim ***** válasza:
jujj
2011. jan. 9. 03:12
 39/39 anonim ***** válasza:
azt hogy r*banc az összes
2013. aug. 13. 17:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!