Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azok ról a lányokról akik a bulikban full részegek?
ha bejön nekete és ti józanok vagytok(vagy nem) kihasználnátok a helyzetett arra??
és ha lány elég közeli ismerős lenne ugy mondd "haver" mert sokat szoktatok hülyülni
Kezdjük ott, hogy annál rosszab, csúnyább nincs is, mint hogy egy lány részeg
Még az sem jó, ha egy férfi van betépve, de ha egy lány az már már már neeeem az már kész
S ez pedig szintén csúnya dolog lenne kihasználni az alkalmat
Nekem józanon kell lány, nem használnám ki a helyzetet
Amúgy voltam már ilyen esetben és nem éltem vele, jobbnak látom inkább segíteni szánalmas lánykán ha már egyszer becseccsintett
18/ff
végre normális emberek köszönöm;)
és ugy volt már h mind a 2 fél részeg volt??
Lehet lepontozni, de én bizony kihasználnám a helyzetet. Ismeretlen csajjal minden bizonnyal, de azért nem csak szopatnám és dugnám, hanem ugyanúgy én is kényeztetném őt, mint normál esetben.
Ha a lány közeli ismerős, akkor legalább volt még egy kellemes esténk is együtt, szóval úgy méginkább belemennék, szerintem ettől max. még jobb ismerősömmé válna, talán barátommá.
mi nem nőies benne?? én is szoktam de nem a föld alá
16/L
Az még oké, h iszol, de mindenkinek tudnia kell, hol van a saját határa, amit NE lépjen túl. Főleg egy lány (de azért fiúknál sem ártana). Szerintem undorító, és főként szánalmas, ha egy lány részeg.
Én már sokszor támasztottam a barátnőimet, mikor hánytak a sok piától, és nem volt a legkellemesebb élmény. Lányok, ne csináljátok, nem lesz SEMMIVEL sem jobb!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!