Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azok ról a lányokról akik a bulikban full
részegek?
Figyelt kérdés
ha bejön nekete és ti józanok vagytok(vagy nem) kihasználnátok a helyzetett arra??
és ha lány elég közeli ismerős lenne ugy mondd "haver" mert sokat szoktatok hülyülni
miert csak megkérdeztem hogy mit gondoltok azokról a lányok Kijelentem h én nem vagyok olyan
,ost meg engem analizálunk??
2009. ápr. 7. 18:46
22/39 anonim válasza:
"Kedves" Kérdező! Nő vagyok. [18:30]
23/39 anonim válasza:
Ha nekem nem tetszik valami akkor nem tetszik és az vagyok én. És már csak azért sem iszom, mert nem fogom hagyni, hogy valami buta alkohol felülírjon engem meg az ízlésem... Nem kell minden emberrel halál jóban lenni...
24/39 A kérdező kommentje:
ok köszi de neked személy szerint mi a bajod azzal ha valaki iszik??
2009. ápr. 7. 18:47
25/39 A kérdező kommentje:
nem tudom én szeretek mindenkivel jóba lenni sosem tudhatodd h kire számít hatsz
2009. ápr. 7. 18:48
26/39 anonim válasza:
Az ilyen haverok, szükségben el fognak felejteni.
2009. ápr. 7. 18:50
27/39 anonim válasza:
Jajj a sok okos "neeem használnám ki a helyzetet" aham.gondolom..ti is ugyanolyan emberek vagytok, ráizgulhattok valakire. Nagyon kevés kivétel van aki tényleg nem tenné meg.Velem is megtette volna valaki(nem voltam seggrészeg csak be voltam csiccsentve) és olyan ember volt aki mindig azt mondta, hogy ő nem olyan. Szóval ide könnyű irni, hogy milyen jókislány/jófiu vagy de kiváncsi vagyok a válaszoltak közül hányan csinálnák TÉNYLEG ezt. Ez az én véleményem. Amugy én még nem csináltam ilyent, mellesleg elnézést kérek a kivételektől.
2009. ápr. 7. 18:50
28/39 A kérdező kommentje:
köszi :)
2009. ápr. 7. 18:52
29/39 anonim válasza:
Az a lúzer igaziból (csak nézd meg őket jobban, kiderül, hogy melyiknek milyen gondjai vannak) egyébként aki lúzernak hiszi a normális embereket, akiknek nem ciki tartzózkodni a piától, berúgástól, cigitől, meg a szextől fűvel fával... Akinek ennyire fontos mások véleménye, ráadásul olyan dologban (mert ha még arról lenne szó, hogy pl azért néz ki mindenki, mert kinyírok valakit. Azt megéretném, mert az általánosan egy elítélendő dolog) ami nem is igaz -hogy lúzer aki nem azt csinálja- az nem lehet olyan boldog ember...
De most komolyan mi a szép abban amikor valaki iszik? Már csak esztétikailag is? Ha én látok egy tészeg embert akkor inkább szánalmasnak érzem, mint jónak... De ti tudjátok...
2009. ápr. 7. 18:59
30/39 anonim válasza:
Mi ez a nagy vita a pia körül!!! Borban az egészség:D:D és ha megiszol egy pohár bort az hol árt neked??? pff ....mi is szoktunk koccintani,aminek semmi köze a részegséghez!!AKi ezt tagadja h nem szokott,az vagy nagyon fiatal,vagy fél h nem tudja kontrolálni magát,vagy nagyon tapasztalatlan még vagy csak egyszerűen sosem akarja kipróbálni (de sztem ilyen nincsen hisz társaságban ez szokás és rituálé ebédhez vagy vacsorához)!! És igenis segít h oldottabb légy...akinek nincs erre szüksége vagy nem akar ne igyon,de ne szólja le azt aki szívesen és örömmel koccint a barátaival!! pff ne legyezek álszentek!! Az meg tényleg nem szép dolog ha ezt a részegséget vki szex céljából kihasználja...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!