Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok a csendes lányokról?
Hehe! Ez jó válasz volt.
Addig jó a csendesség amíg lehet vele beszélgetni. Ha nem nevet, beszél csak ritkán az azért nem olyan jó.
Mivel én is hasonló típus vagyok, ezért nekem bejönnek.
21/F
Mi a jó az orális szexben?
Az a pár perc csend..
Ez egy kicsit olyan kérdés, mint, hogy mi a véleményed a sedan autókról... Van, aki eleve csak coupét venne, nem kell a 4 ajtós, de általában óriási különbségek vannak.
Baromira nem mindegy pl, hogy azért van csendben, mert nem szeret lényegtelenkedni (ritkán szól, de nagyot típus), zavarban van, vagy annyira buta, hogy nincs mit mondania, vagy éppen annyira rosszindulatú, hogy szépet úgysem tudna szólni. Mert ezek mind, mind csendes lányok. Az első király, a másodikkal nincs semmi gond, a harmadikat, negyediket meg vigye, akinek Imre az anyja...
háátttőőőő...
sokat aszik, csendben eszik iszik, nem beszél sokat, magának való, lehet h depis, de lehet h depistelen, ritkán nyitja ki a száját...
Mindenkinek más a véleménye. Mint általában.
Van akinek tetszenek a csendesebb lányok és vannak akik kifejezetten azt szeretik ha egy lány sokat beszél. Szóval abszolút emberfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!