Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok azok ról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok azok ról a lányokról akik a bulikban full részegek?

Figyelt kérdés

ha bejön nekete és ti józanok vagytok(vagy nem) kihasználnátok a helyzetett arra??

és ha lány elég közeli ismerős lenne ugy mondd "haver" mert sokat szoktatok hülyülni

2009. ápr. 7. 17:56
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
50%

Hát pedig igaza van a 18:08-asnak!

A 18:20 válaszolóval is egyetértek.

"Nem értem miér olyan fontos inni ha bulizol..."

Ez a divat. (Menőnek kell lenni.)

2009. ápr. 7. 18:28
 12/39 anonim ***** válasza:
44%
16 évesen csak az iváshoz van eszed? Gratulálok! Remélem egyszer jól meghúznak, aztán rájössz, hogy mekkora vagy és hol lenne a helyed...
2009. ápr. 7. 18:30
 13/39 A kérdező kommentje:
én nem tudom szerintem jobban lehet is merkedni én amugy is egy jó fej csaj vagyok de ha iszok sokkal sokkal oldodottabban tudok viselkedni azokkal akkikel amugynem tudom mivel már mondták h jobb amikor iszom nem a föld alá de akkor is buliban szinte már kötelező jo mondjuk engem ne kell itatni. + szinte már lenézik azokat akik nem isznak meg ki is beszélik őket
2009. ápr. 7. 18:30
 14/39 A kérdező kommentje:
mondom tudom hol a határ én nem azt kérdeztem hogy engem meg e huznak?? szal mind 1 de te tudodd (pp) ennyi
2009. ápr. 7. 18:32
 15/39 A kérdező kommentje:
18:30 as fiú vagy lány vagy??
2009. ápr. 7. 18:34
 16/39 anonim ***** válasza:
70%
És jobb ha olyan embert kedvelnek aki csak az alkohol miatt vagy? Ha egyébként is jófej vagy és nem nyuszika, akkor mi szükséged van rá? Nélküle miért nem lehet oldottnak lenni?
2009. ápr. 7. 18:41
 17/39 anonim ***** válasza:
61%
Ja és félsz, hogy kibeszélnének azért mert nem vagy olyan buta mint ők, hogy iszol mint állat? :O Akkor még van mit tanulnod, ha ez a kibeszélés ciki...
2009. ápr. 7. 18:42
 18/39 A kérdező kommentje:

mert így olyan emberekkel is barátkozok akkikel amugy nem mert sznobnak tatom őket h ugy sem dumálnának velem és ha mindenki iszik akkor mindenki oldottabb

de nem azt mondom h full részegnek kell lenni és basz@ssuk szét magunka

2009. ápr. 7. 18:44
 19/39 anonim ***** válasza:
73%
Páros lábbal rúgnám ki az életemből az olyanokat, akiknek csak ivás után vagyok jó... Úgy látszik kissé éretlenül gondolkodsz még...
2009. ápr. 7. 18:44
 20/39 A kérdező kommentje:
nem tudom lehet amugy szeretek inni lehet h csak azért ezen még nem gondolkodta m de nálunk ez így van ha mész sehova akkor lúzer vagy
2009. ápr. 7. 18:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!