Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Küzdjek Érte? (bôvebben lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Küzdjek Érte? (bôvebben lent)

Figyelt kérdés
Van egy lány(legjobb barátok vagyunk) aki még nem heverte ki a volt fiúját, de mikor bevallottam hogy tetszik, akkor nem mondott konkrét nemet, sôt, azt mondta én is Neki, de ez egyenlôre még nem megy. Küzdjek érte? Azthiszem beleszerettem:s 15/L-15/F
2011. júl. 25. 14:01
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Hát, leírva lehet hülyeségnek hangzana, de megpróbálom. Ebben az évben ismertem meg őt igazán, és egy hónap alatt hihetetlenül közel kerültünk egymáshoz. Nagyon jól megértjük egymást, és az érdeklődési körünk is hasonló. Arrol nem is beszélve, hogy nem az a rib*ncz, mint a legtöbb 15 éves, hanem nagyon kedves és aranyos. Nem szerettem belé, de egyszer mikor írta neki hogy tetszik nekem valaki(ez alatt őt értettem) akkor félreértette, és barátnőjének mondta, hogy tetszem neki, de nekem más tetszik, úgyhogy nem hiszi h ebből lesz valami. Ezért nem akarok más lánnyal próbálkozni
2011. júl. 28. 11:57
 32/33 Tyler913 ***** válasza:

Jo dolog,hogy megert,kedves-aranyos,stb.De attol meg ne fuggj ra teljesen,mert annal nehezebb lesz osszejonni vele,ha tul tapados vagy.

Irtad,hogy nem hiszi,hogy o kell Neked.Hat baratom,en ugy tapasztalom,hogyha sok idot toltesz egy lannyal,akkor MINDIG szamitasba veszi azt,hogy mi lehet kettotok kozott.Egyszeruen igy mukodnek.Szoval hidd el,ezt mar o is leporgette magaban,ugyanis ha egy fiu keresi egy lany tarsasagat,a lany automatikusan arra gondol,hogy a fiu "akar tole" valamit.

2011. júl. 28. 12:05
 33/33 A kérdező kommentje:
Azt tudja hogy én akarok tőle valamit :) És nem függök tőle, egyáltalán nem is tapadok. Néha néha beszélek vele. Most elhívtam a szülinapomra
2011. júl. 28. 12:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!