Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felejtsem el vagy küzdjek a szerelmünkért és várjak?
Szia!:) Hűha hát azóta nagy fordulatot vett az életem.
2 évvel a kérdés kiírása után sikerült kimennem külföldre abba a városba ahol ő lakik, 1 hónapos "tanulmányi" célból (szülőknek elő kellett adni valamit) de persze a háttérben ő volt a lényeg, vele akartam találkozni. A 2 évben egyébként rengeteget leveleztünk, tartottuk a kapcsolatot majd amikor kimentem már a reptéren tudatosult bennem amikor megláttam őt 4-5 év után hogy én már nem vagyok belé szerelmes... Szóval pofára esés volt nekem is és neki is sajnos mert ő viszont nagyon odavolt értem még mindig. De arra fogom hogy csak 17 éves voltam, éretlen és gyerekszerelem volt az egész.
Azóta megint van hasonló sztorim sajnos...De ez már nem gyerekszerelem. Ez annál sokkal komolyabb. Megint csak a távolság az oka mindennek. Ez viszont hosszabb sztori. Ha érdekel szívesen megosztom de elolvasnám a te történeted is ha elmeséled:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!