Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is volt így, miközben volt barátja, akit szeretett? Hogy felejtsem el?
az igazi kérdés az az,hogy miért vagytok még együtt?
"Bár már nem dúl úgy a szerelem (legalább is részemről, de barátom részéről sem sztem)", először azt döntsd el,hogy van-e értelme a mostani kapcsolatnak...másfelől az ilyen félreszerelmesedés tök jó útmutatója annak amikor kijössz belőle,hogy szereted-e még a párod vagy. :)
huude megértelek téged :/ ugyanebben a cipőben járok én is , 3 éve van barátom stb stb, azzal a különbséggel hogy nekem konkrétan még senki más nem keltette igy fel az érdeklődésemet.Persze nekem is vannak fiúk az egyetemen akik tetszenek külsőre de ennyi...És úgy vagyok vele , hogy amég jó a barátommal és nincs egyfolytában más az eszembe addig vele maradok.Ha már végképp kihűlt részemről a kapcsolat akkor majd lépek...vagyis...megbeszélem a barátommal :/
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!