Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Küzdjek Érte? (bôvebben lent)
ma 18:58
Ne haragudj,de nem ertek egyet.Ha csak a baratja akarsz lenni,viselkedj ugy.De ha ossze akarsz jonni vele,akkor a legrosszabb,amit tehetsz,hogy beallsz a lelki szemetesladajanak.Alapdolog: egy no nem attol fog beled szeretni,hogy latja mennyire szukseged van ra,meg hogy rendes vagy vele.Ilyenkor pont hogy baratzonaba fog rakni,es soha nem vesz majd komolyan,mint szobajoheto part.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:17
Nagyon félénk lány, és egyáltalán nem hiú. Nem csak várok rá, lépek is ezügyben, igazából a kérdés az, hogy 2megéri2-e várni. Lehet-e ebből valami?
Utolsónak igaza van, soha ne kerülj közel hozzá addig amíg nem akar többet! Én már elkövettem ezt a hibát valakinél, hiába leszel vele te a legkedvesebb és legtörődőbb a világon, soha nem fog többet akarni. Ilyenek ezek a nők!
Tedd féltékennyé, vagy inkább éreztesd vele, hogy neked közel sem olyan fontos ő, mint te neki... erre minden lány ráharap, bármennyire nincs is értelme...
ma 18:17 (es 19:03) vagyok ujra:
Attol meg,hogy felenk es nem hiu,a dolgok igy mukodnek.Azt,hogy lehet-e ebbol valami,nem tudom megmondani a neten keresztul.Bar az en elettapasztalatom azt mutatja,hogy ha egy lanynak tetszel,akkor hamar "kiheveri" az elozot a kedvedert,kiveve persze,ha tobbeves kapcsolatbol lepett ki-bar ez a korotokat elnezve valoszinutlen.En azt tudom mondani,amit korabban is:adj neki par hetet,addig pedig hagyjad,ne keresd,ne ereztesd vele,hogy varsz ra,sot,ha lehetseges,ismerkedj mas lanyokkal is.Aztan ha letelt az ido,hajts ra,de egyertelmuen,es ne mint barat.
ma 19:37-nek valaszolva: jol latod,a nok altalaban tenyleg igy viselkednek,en is szivtam mar be ezen.De igenis van ertelme.Egyszeruen annyi,hogy a nok a magasabb statuszu ferfihoz vonzodnak:nem szolgara van szukseguk,aki mindent megtesz,mindent megiger,stb.,hanem egy ferfira,akire felnezhetnek,aki vezeti oket,aki mellett biztonsagban erzik magukat.Marpedig ha Te mindent megteszel,futsz a lany utan,varsz ra,mindenaron tetszeni akarsz,mindig egyetertesz,stb.,azzal csak azt mutatod meg,hogy kevesebbre becsulod magad nala.Ha pedig igy van,hogy nezhetne fel rad,hogy tisztelhetne?Ennyi a titok.
Mindenképp próbálj te irányítani picit, ne legyél erőszakos vagy bunkó, de próbálj kicsit felülkerekedni. A másik pedig, ha összevesztek, vagy neked rosszul esik valami soha ne te keresd őt a béküléssel, de soha...
Ha kell valami neki, vagy szüksége van rád akkor legyél csak kedves, meg beszélgess vele nyugodtan, de ne vidd túlzásba, túl sok törődéssel biztosan csak barát kategóriába kerülsz.
ma 19:59
Ebben van igazság, de akkor sem ilyen egyszerű.
Most őszintén, a mai sok beképzelt, butuska, magukat tökéletesnek képzelő lány mégis kire akarna feltekinteni? Én úgy érzem nincs ilyenre szükségük... pusztán csábítóbb kicsit küzdeni, meg a nagyobb kihívás, meg sokakat levesz a lábáról a "szarokavilágba" meg a "milyenkurv*jóarcvagyok" stílus. És tudod ennek még talán így lenne is értelme, ha utána nem sírnának, meg panaszkodnánk, hogy miért nem találnak értelmes fiút maguknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!