Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Küzdjek Érte? (bôvebben lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Küzdjek Érte? (bôvebben lent)

Figyelt kérdés
Van egy lány(legjobb barátok vagyunk) aki még nem heverte ki a volt fiúját, de mikor bevallottam hogy tetszik, akkor nem mondott konkrét nemet, sôt, azt mondta én is Neki, de ez egyenlôre még nem megy. Küzdjek érte? Azthiszem beleszerettem:s 15/L-15/F
2011. júl. 25. 14:01
1 2 3 4
 11/33 Tyler913 ***** válasza:
53%
Bar a 15 evesek szerelmi elete kivul esik a "szakteruletemen",szerintem azert ne vidd tulzasba a kuzdest.Az egy dolog,hogy meg ki kell hevernie a fiujat,de ha Te addig kiskutyakent varsz ra,az nem vet Rad jo fenyt.Erted,mire gondolok?Nem szabad azt hinnie,hogy Te mindig ott leszel es varsz ra,amig o kegyeskedik donteni.Szoval adj neki valamennyi idot,de kozben nyugodtan ismerkedj mas lanyokkal is.Ha latja,hogy nem csak o az egyetlen eselyed,akkor hamar dont majd:)
2011. júl. 27. 18:17
 12/33 anonim ***** válasza:
46%
Legyél a társa,a legjobb barátja,hallgasd meg a panaszait,ha tudsz adj tanácsokat,ka kell legyél vele,hívd el fagyizni,és meglátod sikere lesz,de azért ne nyomulj,ilyenkor nem azt kell!meglátod meglesz a gyümölcse,ha igazán akarod h veled legyen,akkor ő is azt akarja majd....Meglesz a gyümölcse!
2011. júl. 27. 18:58
 13/33 Tyler913 ***** válasza:
53%

ma 18:58

Ne haragudj,de nem ertek egyet.Ha csak a baratja akarsz lenni,viselkedj ugy.De ha ossze akarsz jonni vele,akkor a legrosszabb,amit tehetsz,hogy beallsz a lelki szemetesladajanak.Alapdolog: egy no nem attol fog beled szeretni,hogy latja mennyire szukseged van ra,meg hogy rendes vagy vele.Ilyenkor pont hogy baratzonaba fog rakni,es soha nem vesz majd komolyan,mint szobajoheto part.

2011. júl. 27. 19:03
 14/33 A kérdező kommentje:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:17

Nagyon félénk lány, és egyáltalán nem hiú. Nem csak várok rá, lépek is ezügyben, igazából a kérdés az, hogy 2megéri2-e várni. Lehet-e ebből valami?

2011. júl. 27. 19:37
 15/33 anonim ***** válasza:
50%

Utolsónak igaza van, soha ne kerülj közel hozzá addig amíg nem akar többet! Én már elkövettem ezt a hibát valakinél, hiába leszel vele te a legkedvesebb és legtörődőbb a világon, soha nem fog többet akarni. Ilyenek ezek a nők!

Tedd féltékennyé, vagy inkább éreztesd vele, hogy neked közel sem olyan fontos ő, mint te neki... erre minden lány ráharap, bármennyire nincs is értelme...

2011. júl. 27. 19:37
 16/33 Tyler913 ***** válasza:

ma 18:17 (es 19:03) vagyok ujra:

Attol meg,hogy felenk es nem hiu,a dolgok igy mukodnek.Azt,hogy lehet-e ebbol valami,nem tudom megmondani a neten keresztul.Bar az en elettapasztalatom azt mutatja,hogy ha egy lanynak tetszel,akkor hamar "kiheveri" az elozot a kedvedert,kiveve persze,ha tobbeves kapcsolatbol lepett ki-bar ez a korotokat elnezve valoszinutlen.En azt tudom mondani,amit korabban is:adj neki par hetet,addig pedig hagyjad,ne keresd,ne ereztesd vele,hogy varsz ra,sot,ha lehetseges,ismerkedj mas lanyokkal is.Aztan ha letelt az ido,hajts ra,de egyertelmuen,es ne mint barat.

ma 19:37-nek valaszolva: jol latod,a nok altalaban tenyleg igy viselkednek,en is szivtam mar be ezen.De igenis van ertelme.Egyszeruen annyi,hogy a nok a magasabb statuszu ferfihoz vonzodnak:nem szolgara van szukseguk,aki mindent megtesz,mindent megiger,stb.,hanem egy ferfira,akire felnezhetnek,aki vezeti oket,aki mellett biztonsagban erzik magukat.Marpedig ha Te mindent megteszel,futsz a lany utan,varsz ra,mindenaron tetszeni akarsz,mindig egyetertesz,stb.,azzal csak azt mutatod meg,hogy kevesebbre becsulod magad nala.Ha pedig igy van,hogy nezhetne fel rad,hogy tisztelhetne?Ennyi a titok.

2011. júl. 27. 19:59
 17/33 A kérdező kommentje:
Akkor legyek amolyan vezér alkat féle? Eddig naponta beszéltünk, de akkor csináljam azt hogy egy ideig nem írok, utána pedig nyomuljak rá? Ezt szűrtem le a kommentekböl...
2011. júl. 27. 20:06
 18/33 anonim ***** válasza:

Mindenképp próbálj te irányítani picit, ne legyél erőszakos vagy bunkó, de próbálj kicsit felülkerekedni. A másik pedig, ha összevesztek, vagy neked rosszul esik valami soha ne te keresd őt a béküléssel, de soha...

Ha kell valami neki, vagy szüksége van rád akkor legyél csak kedves, meg beszélgess vele nyugodtan, de ne vidd túlzásba, túl sok törődéssel biztosan csak barát kategóriába kerülsz.

2011. júl. 27. 20:17
 19/33 A kérdező kommentje:
Akkor most ne keressem, és utána kérdezzek rá, hogy megpróbáljuk-e? Ez így jó lenne?
2011. júl. 27. 20:22
 20/33 anonim ***** válasza:

ma 19:59

Ebben van igazság, de akkor sem ilyen egyszerű.

Most őszintén, a mai sok beképzelt, butuska, magukat tökéletesnek képzelő lány mégis kire akarna feltekinteni? Én úgy érzem nincs ilyenre szükségük... pusztán csábítóbb kicsit küzdeni, meg a nagyobb kihívás, meg sokakat levesz a lábáról a "szarokavilágba" meg a "milyenkurv*jóarcvagyok" stílus. És tudod ennek még talán így lenne is értelme, ha utána nem sírnának, meg panaszkodnánk, hogy miért nem találnak értelmes fiút maguknak...

2011. júl. 27. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!