Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Küzdjek Érte? (bôvebben lent)
Kedves kérdező. Gyökeresen ne változz meg az irányában, de ha kicsit elkezdesz változtatni a szokásaidon, az máris jobban felkelti a figyelmét. Mondjuk ne legyél annyit vele MSN-en(vagy tudom is én), hanem mondd azt hogy most dolgod van és csak tűnj el ideig óráig. Na meg sose akarj minden kérdésére, kiváncsiskodására válaszolni. Legyél vele kedves, mert az mindig hatásos, de igenis tudj neki nemet mondani.
Szóval talán válj kicsit közömbössé. Neked kell megtalálni azt a mértéket, aminél még látja, hogy akarsz tőle valamit, de azt is érzi, hogyha nem tesz lépéseket irántad akkor elveszíthet. stbstb..
Kedves Utolsó Válaszoló!
Köszönöm a kimerítő választ, azt hiszem megpróbálom...
És Mindenkinek köszönöm a segítséget! Aki gondolja írhat még tanácsokat :)
En szemely szerint ilyesmit sem mondanek,hogy "kedvellek,bejossz nekem".A dolgok 80%-ban metakommunikacios szinten zajlanak.Ha jol erzi magat a tarsasagodban,igenyli a kozelsegedet,az jo jel.A kovetkezo lepes,hogy hozzaersz.Simogasd meg a kezet,seperj le lathatatlan hajszalakat a vallarol,bokd meg jatekosan,ilyesmi.Ha ezt hagyja,es bejon neki,akkor lehet tovabb menni,megcsokolni,stb.Mondom,en soha nem szavakkal intezem ezt,mindig cselekvessel.Hidd el,a lanyok figyelnek erre,jobban is,mint gondolnad.Mar csak ezert sincs ertelme a vallomasnak,hiszen pontosan tudja,mit akarsz tole.Valoszinuleg mar reg leszurte ezt maganak,es hogy osszejottok-e,az azon mulik,hogy Te mit lepsz.
ma 20:34-as jol irta,ne legyel szamara mindig elerheto,erezze azt,hogy Neked is megvan a sajat eleted,es jol elvagy nelkule is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!