Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Maszturbálásért jogos, ha apu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maszturbálásért jogos, ha apu nagyon leszidott?

Figyelt kérdés

Most maszturbáltam először, a WC-ben, és nem zártam be az ajtót. Apu benyitott és épp akkor vertem.

Azt mondta, hogy soha nem lesz belőlem férfi, egy kis hülyegyerek vagyok.

Tényleg ekkora bűn a maszturbálás?

15/F

2011. júl. 24. 17:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nézz a szemébe és mondd azt: Apa, tudom hogy te is csináltad egykor! Talán irigy vagy hogy nekem megy, de neked már nem? Vagy azt akarod hogy inkább prostikat húzogassak?
2011. júl. 24. 18:14
 12/16 anonim ***** válasza:
Lehet, csak az volt a baja, hogy nem a kis tizenéves csajsziknak tologatod befelé:D
2011. júl. 24. 18:20
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Apád egy szemét, hazug, képmutató p.cs.

Úgy csinál, mintha ő sosem verte volna ki 15 évesen. Ha pedig azt súlykolták belé, hogy ez bűn, akkor belőle nem lett férfi és veled is ezt akarja tenni.

Inkább az a nem normális, ha valaki nem veri ennyi idősen. Ott már valami baj van.

2011. júl. 24. 21:31
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem drága édesapám mindig azt tanította, hogy aki, eszik, szarik, b.szik, az békén kell hagyni és nem szabad háborgatni.

A te eseteben az egyik félig-meddig meg is valósult. Eleve a benyit a retyóra és ott van valaki, akkor normális ember elnézést kér és kimegy, nem elkezdi lökni a baromságait.

2011. júl. 24. 21:33
 15/16 Solarian ***** válasza:
MOndd neki h ő ugyanúgy csinálta. Meg hogy akkor pattogjon ha egy dildó lóg a seggedből.
2011. júl. 25. 00:18
 16/16 anonim ***** válasza:
apád is csinálja , fityma húzogató D:
2011. júl. 25. 02:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!