Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárható lenne egy olyan lánytól akivel még csak ismerkedtek, hogy ha nem ér rá akkor szóljon hogy bocsi te hülye ma nem érek rá?
Nekem kellett felhívnom rá 2 órára hogy akkor most mi van nem érdekellek már vagy mi van?Vagy élsz még vagy halott vagy?Még ő volt felháborodva szinte....
Azt mondta hogy közbe jött valami,ok ezt én el hiszem de akkor nem illene előtte szólni hogy te szerencsétlen ne várjál vagy valami?Nagyon rosszul esett nekem,plusz hogy még ő volt felháborodva!
Ti ezt mire vélnétek?
'Ja igazad van!A végén még én kérjek bocsánatot...:D
Vicces vagy pajti!'
nem, félreérted: ez a tanulság! azaz legközelebb csörögj rá a találkozó előtt, hogy ugye NEM FELEJTETTE EL, hogy találkozunk. ennyi.
ja: és nőből vagyok, úgyhogy nem pajti :P és velem már előfordult párszor, hogy ELFELEJTETTEM a találkozót és vártam szerelőre is, mert csőtörés volt a panel 7. emeletén. szal :P
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:57
Hát látszik hogy nőből vagy,szinte sejtettem....
Miért nekem kellene rácsörögnöm ezt még mindig nem értem?!
Ha én valahonnan kések és nem érek oda,akkor nem várom el hogy a másik telefonáljon rám...
Ezt még is hogy gondoltad??De nem is értem hogy hogyan lehet ezt elfelejteni??Nekem pl ő napjába többször is eszembe jut akár mit is csinálok vagy akármi dolgom van,és nekem is volt olyan hogy közbe jött valami,de akkor még előző nap vagy a találka előtt szóltam pár órával,szerintem nem olyan megerőltető dolog ez..és akkor nincs kombinálás és egyebek,erre most mit gondoljon az ember??Vagy arra gondolnál te is hogy vagy nem érdekled,vagy mással találkozik,vagy csak szórakozik veled,eddig minden nap vagy találkoztunk vagy skypon beszéltünk,nem tudom ez a nap miért volt kivétel...
Olyan is volta hogy elutazott pár napra,azt is közölte mindig előtte hogy bocsi de nem leszek pá napig..
ebbol is latszik, hogy egyszeruen elfelejtette a talalkozot. nem, nem akarlak bantani, bar latom hogy ezzel a hivd fel Te dologgal a lelkedbe piszkaltam - de nem is a lelkedbe, inkabb a buszkesegedbe...az a baj, hogy hajthatatlan vagy, ahelyett, hogy 1rol a 2re lepnel. ebbol a tanulsag tenyleg csak annyi, hogy mindenki hibazhat es legkozelebb hivd fel a talalkozo elott egy oraval, hogy all e meg a randi. igy el tudtok kerulni egy ujabb ugyanilyen szituaciot. ebbe nem fogsz belehalni. egy ket alkalom kell csupan, nem tobb.
masik, ha szandekossagot velsz felfedezni ebben a nem csorgesben, de ugyanugy erdeklodik irantad, akkor a legjobb az, ha elhivod a lanyt egy ujabb talalkozora, annyi kulonbseggel, hogy most nem kettesben, hanem a barati korodben fogja tolteni az idot - azaz bemutatod a barataidnak - kiveve ha mar ok is ismerik. a baratok hidd el eszreveszik azt, amit te nem, es meg fogjak mondani a lanyrol a velemenyuket. szal hajra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!