Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárható lenne egy olyan lánytól akivel még csak ismerkedtek, hogy ha nem ér rá akkor szóljon hogy bocsi te hülye ma nem érek rá?
Nekem kellett felhívnom rá 2 órára hogy akkor most mi van nem érdekellek már vagy mi van?Vagy élsz még vagy halott vagy?Még ő volt felháborodva szinte....
Azt mondta hogy közbe jött valami,ok ezt én el hiszem de akkor nem illene előtte szólni hogy te szerencsétlen ne várjál vagy valami?Nagyon rosszul esett nekem,plusz hogy még ő volt felháborodva!
Ti ezt mire vélnétek?
Egyébként ha engem igazán érdekel egy srác, egyszerűen nem tudnám megtenni, hogy ilyen helyzetbe hozom.
Ha nem érdekel, kellemetlen ez az egész találka, akkor könnyebb így lekoptatni valakit, mintsem a szemébe mondani...
Hogy valami szerelő jött hozzájuk és egész nap ott voltak!
Ezt meg mondhatta volna előző nap is vagy akár reggel vagy délelött dobhatott volna egy sms -t vagy emailt vagy valamit!
Persze, ha valaki nem tud elmenni egy találkozóra, mindenképpen értesíteni illik a másikat.
De ha ilyen stílusban kezdtél beszélni hozzá, amikor felhívtad "most mi van nem érdekellek már vagy mi van?Vagy élsz még vagy halott vagy?", akkor nem csoda, ha kiakadt.
Miért nem írtál neki egy SMS mondjuk a találkozó időpontja után 15-20 perccel? Miért vártál lá szó nélkül 1 órán keresztül? (ez nem beszólás, tényleg érdekel)
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:29
Úgy gondoltam gyalog jön és vagy lekéste a buszt,meg mondom jó idő van miért ne várhatnék...
Azt le írtam hogy miért nem írtam előbb,azért mert kiváncsi voltam hogy veszi e a fáradtságot és felhív e!Az meg hülye duma hogy nincs valakinek a kártyáján,mert 50 ft-ból lehet nyilvános fülkéből telefonálni.
Öcsém ha ezt a lànyt lapàtra teszed jobb. Nem is érdemli meg, hogy sz@rul érezd magadat miatta.
Valaki ha a szerelõket vàrja, a telefon az nem vàr szerelõre. Lehet a szerelõ pasival bonyolitotta le a randitokat.
De ha ilyen stílusban kezdtél beszélni hozzá, amikor felhívtad "most mi van nem érdekellek már vagy mi van?Vagy élsz még vagy halott vagy?", akkor nem csoda, ha kiakadt.
Nem vagyok ekkora paraszt!
De azért elmondtam a véleményem finoman hogy azért illett volna jeleznie hogy ne várjak mint egy hülye gyerek...
Még neki állt feljebb.Hát mondom beléd meg mi ütött??Mind akit kicseréltek!Én nem mondom kétszer hogy lehet van valaki ki még a képben.
ez már tényleg kombinálás, ami itt megy :/ mióta ismerkedsz a lánnyal? hányszor találkoztatok? csók volt? hihető dumát adott be? te elhitted? ne mások mondják már meg a frankót! ezer meg ezer választ lehet adni erre a kérdésre és leírásra.. még azt is hogy terhes és szülni volt.. basszus!!! késni emberi hiba, bárkivel előfordulhat, mint ahogy az is, hogy elfelejtünk dolgokat. igenis, ha szerelő jön a házhoz az egy egész napos procedúra! a másik, miért nem csörögtél Te rá aznap a találkozó előtt, hogy ugye nem felejtette el a randit?
Nehogy már mindenkit számítónak tituláljanak már be.. mindenki ember és van lelkiismerete, amivel el kell számolnia. Ha bizonytalan vagy, kérdezz rá konkrétan, és ne itt, hanem magától a lánytól!
A válasz megírásának időpontja: ma 23:46
Kedves utolsó!
Én úgy gondolom fordított helyzetben hogy nekem van annyira fontos ő,még ha nem is volt köztünk semmi hogy felhívom és közlöm vele hogy hát mi a helyzet és ne hogy már nekem kelljen megéreznem hogy ő náluk éppen szerelő van vagy csőtörés vagy akármi!Kicsit hülyeségeket beszélsz már ne haragudjál!
Ja igazad van!A végén még én kérjek bocsánatot...:D
Vicces vagy pajti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!