Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. HOgy ismerkedtek discoba? Mit mondtok mikor odamentek egy sráchoz és miről beszéltek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 21:25
1/8 anonim válasza:
"Szia, én lenyelem."
Főállású tornatanárnő
20/L
2/8 Tajparaszt válasza:
Nabilius
Téged tuti, hogy senki nem utasít vissza.
Ez a legjobb ismerkedős szöveg amit hallottam...
3/8 anonim válasza:
G.ci van olyan, hogy a lányok mennek oda a srácokhoz?! :o
Én még ilyet nem láttam, vagyis hozzám miért nem jöttök oda?
4/8 anonim válasza:
discoban csakis a levegő páratartalmáról és a barométer paramétereiről szoktam beszélni 1 lánnyal
6/8 anonim válasza:
ma 21:29
Mert nem álló brével kell diszkóba menni, hanem fuksszal, 3 hitelkártyával, egy köteg 20ezressel és egy Lamborghini kocsikulcssal
az előtti válaszolónak: köszi, de elutasítottak már, mert ő is lenyeli...
8/8 B.angel válasza:
Én mondjuk sehogy. Hozzám jönnek oda! Elég félénk vagyok szóval én nem is mernék senkihez se odamenni. De a mostani barátom disco-ban jött oda hozzám... mondjuk mi már régebbről is ismertük egymást. Amúgy nem hiszem, hogy összejöttem volna vele, mert a disco-ban való ismerkedés szerintem nem túl ... nyerő. És nem hiszem, hogy hosszútávú kapcsolatok alakulnának ki belőle. Bár ki tudja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!