Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, akik neten ismerkedtek pasival, válaszolnátok?
Biztosan semmit se lehet tudni.De vannak jelek:
1, kép -- ha látszik rajta, hogy nem egy menő, raj csávó, aki azt hiszi hogy ő egy félisten.
2, Ha egy olyan levelet ir, ami személyre szóló,lehet akár kicsit hosszabb. Tehát nemcsak annyi, hogy: Csá!Mizu?
Az utolsó az igaz. Szerintem ez tisztán látszik, vagy mondjuk lehet,h még az elején amíg csak ismerkedtek még beszél 1-2 csajjal, de ha te kelted fel az érdeklődését,ha veled tud jobban elbeszélgetni,ha veled van egy hullámhosszon,és ha elég sokáig neten beszélgettek és kezd megszeretni...hát kétlem,hogy még másokkal is ismerkedni neten :)
Én is neten ismerkedtem meg a barátommal 2hónapig csak msn-en beszélgettünk. Szinte már így is eléggé kiismertük egymást, éreztem hogy őszinte és nagyon sokat foglalkozott velem még így neten keresztül is. Nagyon megszerettük egymást. Aztán 2hónap után találkoztunk persze így még jobb volt élőbe az egész:D Lassan már az eljegyzés jön... :)
Szerintem azt érzed te is,h mennyit törődik veled, mennyire értetitek meg egymást, ha így van,akkor sztem nem lesz szüksége,h még másokkal is ismerkedjen, elég leszel neki te :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!