Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárható lenne egy olyan lánytól akivel még csak ismerkedtek, hogy ha nem ér rá akkor szóljon hogy bocsi te hülye ma nem érek rá?
Nekem kellett felhívnom rá 2 órára hogy akkor most mi van nem érdekellek már vagy mi van?Vagy élsz még vagy halott vagy?Még ő volt felháborodva szinte....
Azt mondta hogy közbe jött valami,ok ezt én el hiszem de akkor nem illene előtte szólni hogy te szerencsétlen ne várjál vagy valami?Nagyon rosszul esett nekem,plusz hogy még ő volt felháborodva!
Ti ezt mire vélnétek?
Már ott is volt ilyen amúgy,mármint nem msn-es hanem skypon,végülis majdnem ugyan az.
Egyszer már ott is eljátszotta.
Amúgy tök mindegy hogy online vagy élőben szerintem,mert ha megbeszélem valakivel hogy beszélek vagy találkozok az ugyan az.Ott se tartotta be a szavát és itt sem.Tehát hogy hogyan és milyen körülmények között az teljesen mindegy.
Itt nem arról van szó hogy nem jelent meg,hanem hogy nem szólt és ez nekem nagyon rosszul esett,mert előző nap még bókolgatott meg fényezett.Érdekes.....
Most meg még neki állt feljebb hogy szólni mertem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!