Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárható lenne egy olyan lánytól akivel még csak ismerkedtek, hogy ha nem ér rá akkor szóljon hogy bocsi te hülye ma nem érek rá?
Nekem kellett felhívnom rá 2 órára hogy akkor most mi van nem érdekellek már vagy mi van?Vagy élsz még vagy halott vagy?Még ő volt felháborodva szinte....
Azt mondta hogy közbe jött valami,ok ezt én el hiszem de akkor nem illene előtte szólni hogy te szerencsétlen ne várjál vagy valami?Nagyon rosszul esett nekem,plusz hogy még ő volt felháborodva!
Ti ezt mire vélnétek?
Egyértelmű, hogy a háta közepére kívánja a találkozót. Főleg ha már egyszer ezt eljátszotta veled.
Hagyd a francba.
20/L
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:15
1 órát vártam és csak 2 óra múlva hívtam fel,mert kiváncsi voltam hogy jelentkezik e....
Az érdekes az hogy eddig korrektséget mutatott felém és úgy is állította be magát.Nem tudom mi ütött belé....
Lehet játszik vele és féltékennyé akar tenni?Már arra is gondoltam...
Nem hiszem hogy nem érdekelném mert eddig mindig ott volt tiszteségesen és tényleg mindig érdeklődést mutatott felém.
Az lehet hogy csak próbára akar tenni vagy valami ilyesmi?
Mert eddig tényleg normális volt velem és mindig érdeklődött!Vagy lehet hogy bejött még egy pasi a képben?
ha letelt a 15 perc, csörögj, hogy mi van, és menj el. ne legyél lúzer!
Megfogadom abba biztos lehetsz!
Mert még egyszer nem akarom magam ilyen szarul érezni és ahogy mondtad egy lúzernek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!