Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Basszus megcsaltam a barátom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Basszus megcsaltam a barátom. Hogy hozzam helyre? Légyszi!

Figyelt kérdés
Egy hétig voltunk lennt a balcsin nyaralni.A barátom a barátnőm meg az ő barátja.(A barátnőm pasija nagyon helyes)(külön házba voltunk)Nagyon imádom a barátom,de megbízhatatlan és idegesítő mert mikor együtt vagyunk pl: balatonon is sokszor éreztette velem hogy más csaj mennyivel szebb(persze ezt nem mondta így ki).Aztán látta rajtam hogy rosszul esik és akkor mindig "jajj csak vicceltem"....Nekem fontos a párkapcsolatba a szex és elég nagy igényeim vannak,de csak akkor szexelünk amikor ő mondja.(Aznap mikor megcsaltam pont veszekedtünk....miatta)Tökre ég a pofám meg minden mert aznap este átkeveredett a barátnőm pasija hozzánk és hát nagyon helyes én pedig teljesen ki voltam éhezve már nem csak szexuálisan és hát..kavartunk.Vagyis lefeküdtem vele.Nagyon nagyon nagyon megbántam éstudom pofátlanság volt a barátnőm miatt is de valahogy nem tudtam kontrolállálni magam.Most nagyon félek hogy mivan ha a barátom vagy a barátnőm fülébe jut,nem szeretném egyiket se elveszíteni.Szerinetek mit csináljak várjak míg mástól tudják meg/vagy sose tudják meg vagy inkább mondjam el?Hogy adjam be nekik?Mit csináljak?
2011. júl. 12. 18:52
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:
a kapcsoltunkat nem szeretem.Őt nagyon is de...jó lehet hogy ezt most nagyon el*asztam:( De ha tudja milyen érzékeny vagyok az ilyen dolgokra akkor miért mondja?Valami oka csak van.(és akkor még én vagyok a hibás) Szerintem ez a dolog nem csak rajtam múlt....ez nem egy felületes probléma köztünk....
2011. júl. 12. 20:36
 42/55 anonim ***** válasza:

Szerintem sokat enyhítene a kommentelők hangulatán és a megítéléseden, ha eldöntenéd, és tisztán közölnéd, hogy TÁJÉKOZTATOD a barátod a történtekről... ez a MINIMUM, amit tehetsz...

Ja, és nem akarok sablonos lenni, de az igazság úgyis kiderül, csak idő kérdése :)) a 22 életévem alatt ezt pont elégszer tapasztaltam saját, és mások kárán is ;)

Sok sikert!

22/F

2011. júl. 12. 20:40
 43/55 anonim ***** válasza:
De akkor ha bánt, akkor meg ő nem szeret! Pláne ha nem tudjátok megbeszélni a dolgot! Szerintem valld be, hogy mi történt, mondj el mindent, hogy ez szerinted kettőtökön múlt (nem fog egyetérteni)... szakítani fogtok, de egyikőtök se veszít sokat. De továbbra is azt gondolom, hogy nem szereted, ha nem rázott ki a hideg attól, hogy valaki mással szexelj. Mondjuk arra még mindig nincs semmilyen okod, de még csak ürügyed se, hogy a barátnőd miért érdemelte ezt.
2011. júl. 12. 20:46
 44/55 anonim ***** válasza:
Egyáltalán hány éves vagy te,kérdező? 15nek saccollak ...
2011. júl. 12. 20:51
 45/55 A kérdező kommentje:
18 vagyok
2011. júl. 12. 20:55
 46/55 anonim ***** válasza:
remélem elmondod a barátodnak :D remélem röhög rajtad egy jót,hogy mekkora cafkaaaaaa vagy :)
2011. júl. 12. 20:57
 47/55 A kérdező kommentje:
Hallod vegyél vissza mert nem kértem hogy ócsárolj...elmondtam hogy megbántam és tisztába vagyok vele mekkora sunyi dög voltam de rendbe akarom hozni.De gondolom neked még ne volt párkapcsolatod nem tudod hogy milyen érzések vannak ilyenkor az emberbe...
2011. júl. 12. 21:07
 48/55 anonim ***** válasza:
bnodnek mond el , uljetek le , beszeljetek meg .. ha legjobb bnod es megbizik benned ezekutan is.. akkor 'elnezi' mondjuk en valahogy nem neznem el.. habar baratnom nem tenne meg ezt velem.. a pasid meg ha van esze akkor el kuld a p*csaba.. marbocs :)
2011. júl. 12. 23:36
 49/55 anonim ***** válasza:
100%
ja es a legutolso kommentedre.. csak annyit.. hogy lehet h volt parkapcsolata, csak nem d*ugott ferre es nemtudja milyen erzesek vannak most benned.:| na joccakat
2011. júl. 12. 23:38
 50/55 anonim ***** válasza:
100%

Ffi

Spontán megcsalás....takarót kivitted a faház mögé....

Nos azt javasolom, és ezt komolyan mondom, hozzál össze 1 4-s partit a barátnőddel, a két pasival! Így kiegyenlítődnek a "megcsalások" és senki nem tehet majd szemre hányást senkinek...1 próbát megér.....

2011. júl. 13. 11:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!