Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Basszus megcsaltam a barátom. Hogy hozzam helyre? Légyszi!
Figyelt kérdés
Egy hétig voltunk lennt a balcsin nyaralni.A barátom a barátnőm meg az ő barátja.(A barátnőm pasija nagyon helyes)(külön házba voltunk)Nagyon imádom a barátom,de megbízhatatlan és idegesítő mert mikor együtt vagyunk pl: balatonon is sokszor éreztette velem hogy más csaj mennyivel szebb(persze ezt nem mondta így ki).Aztán látta rajtam hogy rosszul esik és akkor mindig "jajj csak vicceltem"....Nekem fontos a párkapcsolatba a szex és elég nagy igényeim vannak,de csak akkor szexelünk amikor ő mondja.(Aznap mikor megcsaltam pont veszekedtünk....miatta)Tökre ég a pofám meg minden mert aznap este átkeveredett a barátnőm pasija hozzánk és hát nagyon helyes én pedig teljesen ki voltam éhezve már nem csak szexuálisan és hát..kavartunk.Vagyis lefeküdtem vele.Nagyon nagyon nagyon megbántam éstudom pofátlanság volt a barátnőm miatt is de valahogy nem tudtam kontrolállálni magam.Most nagyon félek hogy mivan ha a barátom vagy a barátnőm fülébe jut,nem szeretném egyiket se elveszíteni.Szerinetek mit csináljak várjak míg mástól tudják meg/vagy sose tudják meg vagy inkább mondjam el?Hogy adjam be nekik?Mit csináljak?2011. júl. 12. 18:52
31/55 A kérdező kommentje:
Lehet neked könnyű elhagyni egy olyan valakit akit szeretsz de nekem nem az.Ha nem szeretném akkor nem érdekelne ha megtudná,de nagyon szeretem és szarul érzem magam miatta
2011. júl. 12. 20:10
32/55 anonim válasza:
ha szeretnéd nem csaltad volna meg...hoppáá :D
33/55 A kérdező kommentje:
Ha éreztetné hogy szeret akkor nem csaltam volna meg!!!
2011. júl. 12. 20:14
34/55 anonim válasza:
Nem, ez jogos. Ha szeretnéd, akkor nem csaltad volna meg. Nézz magadba, ez nem támadás, inkább jó tanács... szerintem is kár tovább kínoznotok egymást...
35/55 anonim válasza:
Kedves 20:05 válaszoló nagyon okos vagy! Akkor is hibás mindkettő, mert ugye te hiába akarsz tapsolni ha nincs másik kezed!Ja csak leülsz elmond a problémát mi gáz a kapcsolatba és nem veszi a lapot. Te kirakod szó szerint visszasírja magát. Adsz még egy esélyt mégse történik semmi.Megint vége. Megfenyeget mert kiderül hogy mégse olyan jámbor mint te gondoltad.
36/55 anonim válasza:
Az a helyzet anyukám hogy egy büdös nagy riban* vagy.Valld be a barátodnak és hagyd őt békén..jobban fog járni szerencsétlen srác.Ha ennyire viszket a punc!d akkor go és keress pár gettó niggát akik jól helyre raknak!:D mennyi pofátlan ringyó van manapság beszarás...
19/f
37/55 anonim válasza:
Én szeretem a párom nem egy álom pasi, de nekem az.Persze vannak hibái.Vita súrlódás van köztünk.De sose csalnám meg.Tuti hogy nálatok valami nem okés mert akkor nem történik meg és ez a barátnőnél is igaz. Mert ha te szereted a pasid akkor ide jöhet a világ legjobb pasija "kinyalhatná a popód" h elcsábulj vele akkor sem fogsz, mert TE Szereted a párod és minden a lehető legjobb.
38/55 anonim válasza:
Ez csak egy szerencsétlen ringyó,akinek nem elég egy farok.Most mit kell itt szépíteni ezt emberek?:D Hogy elmondja majd e majd a barátjának?-.- Ne is reménykedjünk.Hallgatni fog mert egy gyáva...
19/f
39/55 anonim válasza:
19/f!
ma 20:27
A primitív megjegyzést tartogasd másnak, ha nekem ilyen pasim lenne mint te elsüllyednék szégyenembe.Mi jogon ribancozol le valakit?Tudod ez a duma nem nyerő se itt se máshol!!
40/55 anonim válasza:
20:32
nyugivan elég 1x leírni. ne éld bele ennyire magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!